2777
2789

ببخشید آخرای شام یادم افتاد عکس بندازم  

خیلی خوشمزه اس پیشنهادش میکنم. مرغ رو از قبل پختم تو پیاز داغ کمی سرخ کردم، ادویه زدم، دو قاشق نعنا اضافه کردم کمی تفت دادم و دوقاشق رب انار رو که تو نصف لیوان اب حل کردم رو بهش اضافه کردم .. وقتی آبش گرفته شد پودر سیر زدم و  لای برنج گذاشتم.... بعدشم که میذاری دم

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ...اول روغن میریزی بعد تخم و مرغو مزاری توش نمک میزنی یکم همش میزنی تمام

😂😂😂😂

اما، تنها تو بودی که به من آموختی،،، هیچ چیز را سخت نگیرم... بجز دستهایت.

آره منم درست میکنم. عالیه. مرغ رو آبپز کن با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو و کمی رب بعد ریش ریش کن و تو روغن یا با کره تفت بده بعد کنار خیارشور و گوجه بخورین

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

هر چیزی کم بخوری سبکه😜😜😜😜

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا