2777
2789

من ۵سال پیش ب دکترم ک هرماه میرفتم پیشش کنترول پول دادم ک اختیازی سزارینم کنه ب غیرازپول بیمارستان ۳تومان دادم ۳تومان ۵سال پیش خیلی زیاد بود ولی همش دکتره میترسید ک لو بره ازمن خیلی میترسید ک سوتی بدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دکتر زنان گرفتم مگه جراح عمومی هم نامه سزارین میده

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
دکترم پرسید طبیعی دوسداری یا سزارین منم گفتم طبیعی میخوام گفت سزارینت میکنم اذیت نشی😅😅😅😅

خوش شانس ک میگن توییا

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خوش شانس ک میگن توییا

خوب دکتر بخاطر پولی که خودش میگیره ترجیح میده سزارین کنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بیمارستانای خصوصی راحت سزارین میکنن.دختر خاله من که اینطوری بود.شاید دکتر یکم پول بخواد

نه خیلی راحتم نیست ، خیلی جاها دیگه قبول نمیکنن

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

نه اصلا یه دونه هزاری ازما نگرفت توی فاکتور هم همون پول بیمارستان بود فکرکنم یا دوخورده ای بود یا یک ...

خوب عزیزم دکتر وقتی جراحی میکنه دستمزدش بیشتر از طبیعی میشه دیگه.

ولی خوب در هر صورت هزینه سزارین شما خیلی خوب بوده.

همه میگن قیمت سزارین اختیاری هشت تومان و ده تومان و..میشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩