2777
2789
عنوان

اونایی که بچه اوردن راضی ان ؟

941 بازدید | 61 پست

من شوهرم عاشقه بچس هی میگه بچه بیاریم من خیلی استرس میگیرم تا این موضوعو بهم میگه همیشه از بارداری و زایمان میترسیدم با اینکه شوهرم میگع پیش بهترین دکتر میبرمت سزارینم بکن که اذیت نشی .اما بازم من همش دلهره میگیرم .نزدیکه دو ساله عروسی کردم بنظرتون وقتشه؟ شما واسه زایمان خیلی اذیت شدید؟الان راضی اید که بچه اوردید؟ تو بارداری ادم چ حسی بهش دست میده ؟ ب بچش حس پیدا میکنه و وابستش میشه؟

بهترین حسه امتحانش کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شوهرم عاشق بچه هس 

خودمم خیلییی دوس دازم

اما گفتم تا خونه نخریم، بچه دار نمیشیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
منم شوهرم عاشق بچه هس  خودمم خیلییی دوس دازم اما گفتم تا خونه نخریم، بچه دار نمیشیم

دقیقا منم نظرم مثل همسره شماست دوس دارم خونه بخریم بعد بچه بیارم 

بهترین حسای دنیا زمان بارداریه

فسقلی من هنوز دنیا نیومده ولی وقتی تکون میخوره عشق میکنم

اصلا خوشبختی به این میگن ، هیچ لذتی از این بالا تر نیست

مسئله ی خیلی مهم تر از بارداری و زایمان که خیلی زود میگذره تربیت بچه ست ، شما بیشتر باید از این مسئله بترسید

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بارداری و زایمان ک خوبه.اذیت میشی ولی غیرقابل تحمل نیس.ولی بعد نگهدادی خیلی سخته.

و اینکه الان ب هییچ وجه سزارین نمیکنن.جلوش رو بستن.خیلی یهویی.من غیرقانونی سز شدم.البته منظورم از الان هشت ماهه پیشه.دقیق نمیدونم بعدش چی شد

بچه داری خیلی سخته  انرژی و حوصله زیادی میخواد و از خود گذشتگی چون دیگه همه اولویتت واس هر کاری میشه بچه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...