2777
2789
عنوان

خانواده

43 بازدید | 2 پست

سلام دوستان خوبین؟اینترنتم خیلی ضعیفه شاید نتونم جوابتونو ولی توروخدا جوابمو بدین من اول زندگیم خیلی همسرم خوب و مهربون بود باهام منم همه چیزای خونه روب براشون تعریف میکردم مثلا حرفایی ک خواهرا و مادرشون بهم میگفتن ولی الان خیلی نسبت ب این چیزا حساس شدن و همین ک ناراحتیامو باهاشون در میان میذارم بحث عوض میکنن حتی پیش خواهراش بهم گفتن دیگه برام حرف نیار منم بجز ایشون کسی ندارم ک باهاشون درد دل کنم و اگه حرفامم نگم واقعا دق میکنم بهم بگین چیکار کنم چطوری بهشون بگم؟ضمنا من تو خونم و کلا شرایط مستقل شدن ندارم و دوتا خواهر شوهر دارم ک یکیش خیلی اذیتم میکنه توروخدا کمکم کنین همین ک همسرم باهام باشه همه چیو واقعا تحمل میکنم چطور همیشه کنارم باشن؟؟؟؟

بدیه ابجیو مامانش و پیشش میگی ؟ خب سنگم باشه به صدا در میاد دیگه😐😒🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

با مردا نمیشه دردودل کرد باید اگه میخوای بگیم یه مدلی بگی انگار طرف همونایی با تعجب مثلا اشتباهاشونو واسه شوهرت بگی بعد یخورده ازشون تعریف کنی که البته خوبنو اشتباه شده و...تا کم کم همسرت باهات همراه شه زمان میبره

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.