2777
2789
عنوان

بارداری دوقلووووووووووویییی

976 بازدید | 82 پست

سلام دوست جونااااا

من۴ساله ازدواج کردم ولی تاحالا قصد بارداری نداشتم و جلوگیری میکردم 

حالا تصمیم دارم ایشالا اگه خدابخواد اقدام کنم 

همسرم دوقلو دلش میخواد و منم دوس دارم 

و البته خیلیم دوس دارم همسرمو سوپرایز کنم 

میخوام برم دکتر ک بهم دارو بده واسه دوقلویی 

کسی تاحالا تجربشو داشته؟اینکه دلتون دوقلو بخواد و با مصرف دارو تحت نظر پزشک موفق شده باشید 

منتطر تجربه هاتون هستم لطفا بیاید و بگید 😘😘😘

خدایا مرسی بابت هدیه قشنگت💟

من با دارو باردار نشدم خودم ارثی داشتم😊

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

واااای ماهم همینطور😍😍😍

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم میخواد البته با دارو اصلا خدا بخواد خوشحال میشم و شکر میکنم نخواد بازم شکر میکنم ☺

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

لطفن لایکم کن.منم دوس دارم😍

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻
من با دارو باردار نشدم خودم ارثی داشتم😊

از اطرافیان کی دوقلو داشت ک به شما ارث رسید😶

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من بادارو دوقلو اوردم

وووویی میشه بگی چه جوری؟دخترن یاپسر؟

از اطرافیان کی دوقلو داشت ک به شما ارث رسید😶

خواهر و برادرم دوقلو هستن و دوتا خاله هام

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
واااای ماهم همینطور😍😍😍

امضات😐😐😐😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

امضات😐😐😐😐😂

خب مگه چیه؟!فرق ۲قلو با ۳قلو تو یه قُلِ😂

خواهر و برادرم دوقلو هستن و دوتا خاله هام

منم خواهر برادرم دوقلوان😊

پسرخاله هامم همینطور....

پس امید داشته باشم😂

خب مگه چیه؟!فرق ۲قلو با ۳قلو تو یه قُلِ😂

عزیزم انشالله خدا به دلت کار کنه😂😂😂

منم خواهر برادرم دوقلوان😊 پسرخاله هامم همینطور.... پس امید داشته باشم😂

اره امید داشته باش عزیزم حتما میشه

خواهر و برادرم ک دوقلودار نشدن ولی من شدم