2777
2789

پسرم 10 ماهشه ماشاالله فعالیتش خیلیع برای همین وزن نمیگیرع که تپل بشه چکارش کنم

بعدش چکار کنم زودتر راه بره و بتونه کلمه بگه 

شما با بچه هاتون چه تمرینهایی انجام میدین

تپلی رو ول کن اگه تو جدول رشد طبق اون پیش میره و مشکل نداره خوبه

چیه بچه رو چاق میکنی 

واسه حرف زدنش تو خونه خیلی باهاش حرف بزن اشیا رو که نشون میدی رو اسم اشیا تاکید کن حروف رو محکم بگو شل حرف نزن 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا تپل نشه چی میشه😐😐😐

بگو خدایا شکرت ک سالمه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
خیلیم بدخوابع همش تو خواب نق میزنه وگریه میکنه پیرشدم 😔😔😤😤😤

لابد دندون داره در میاره فقط مواظب باش خدای نکرده تب نگنه

برا تپلی منم موندم بچم لاغر بود لاغرترم شده. دوازده ماهشه

برا راه رفتن بزار خآدش تلتش کنه اول دست میگیره دیوار بلند میشه بعد هم کم کم میتونه صاف وایسته وبعد قدم قدم راه میفته بچه من دست میگیره دیوار فعلا 

برا حرفزدن روزا باهاش حرف بزن اسم اشیا رنگها اسباب ابازیهارابراش بگو. بزار شبکه پویا ببینه. براش آهنگ پخش کن.  بزا اذان وقرآن راگوش کنه وقتی کلمه یاد بگیره کم کم تکرار می کنه وحرف می زنه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
کسی نظری نداره در مورد بدخوابی چیو امتحان کنم

باش بازی کن خستش گن. فضا تاریک وملایم باشه جاش خشک ومناسب باشه براش یه لالایی آروم زمزمه کن شیرش بده دست بکش موهاش. کمرش. وکم کم آروم آروم بزن پشتش یاد میگیره وهرشب همین کار رابکن تا عادت کنه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
لابد دندون داره در میاره فقط مواظب باش خدای نکرده تب نگنه برا تپلی منم موندم بچم لاغر بود لاغرترم ش ...

عزیزم ممنون که جواب دادی در مورد این مسائل اوایل بیشتر مشارکت میکردن.

6تا دندون داره کلا از اول بدخواب بود الان بدتر شده به هیچ چیز توجه خاص نداره هرچیزی براش یه ربع جالبه بعدش میره سراغ خرابکاری 

گل پسر شما میتونه کلمه بگه

باش بازی کن خستش گن. فضا تاریک وملایم باشه جاش خشک ومناسب باشه براش یه لالایی آروم زمزمه کن شیرش بده ...

بخدا همه این کارارو کردم فایده نداره که نداره دیگع آخرش دعوامون میشه ومن پشیمون میشم واقعا😔😔

عزیزم ممنون که جواب دادی در مورد این مسائل اوایل بیشتر مشارکت میکردن. 6تا دندون داره کلا از اول بدخ ...

خواهش می کنم

پسرم چارتا دندون داره الان از بالا دوتا دیگه داره در میاره الان دوشبه شباتب میکنه وبهش الان قطره دادم 

...فکر کنم خواب بچه شما هنوز تنظیم نشده باید کمی حوصله ب خرج بدی تا تنظیم شه. بعد راحتی. من بچم تا صبح راحت میخابه فقط چند بارشیر میخوره 

برابچت صدقه بنداز وزیاد تو چشم همه نبرش. ومدام براش ذکر بگو   

بله فعلا. پسرم کلمه های. بابا.  ماما ودر   را میگه وخودشم خوشحال میشه نگران نباشی. هر بچه ای یه جوره بزرگتر شه اونقدر حرف میزنه وسوال می پرسه که خسته شی.

از خانه بهداشت محل راهنمایی بخاه. شاید روشی بدونن بگن

ولی حساس نباش کلا بچه ها بزرگتر میشن خوابشون کمتر میشه. ولی وقتی راه بیفته چون راه میره خسته تر میشه وراحت تر میخابه 

راستی شما بهشون قطره آهن میدین؟؟؟؟

من تصمیم داشتم ندم ولی چند روز یه بار به زور بهش میدم چون نمخوره ولاغر شده