2777
2789
بچه های که صارم زایمان کردن چطور ساکی موقع زایمان بهمون میدن چیا توشه ؟ خوده ساکه چطوریه ؟ ساکی که میدن چه شکلیه طوری هست که بشه جای ساک بچه ازش استفاده کرد ؟ اگه هست من دیگه ساک لوازم بچه نخرم
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیشه نمیدن اما لباس. حوله .پواربینی ، یک شیشه سرلاک خوری ، پنبه شامپو .کلاه دستکش .این ها چیزهایی که من یادم ماد .من چون نینیم یک هفته بیمارستان بود و وسایلشو همون موقع ندیدم همین ها یادمه .
وای تو خیلی ماهی خانمی مرسی
دوست من ماه دیگه میخواد زایمان کنه تو صارم حسابی گیج شده مامانشم خیلی بی دستو پاست خودشم دست تنها
ممممممممممممممممرسی
البته برای خودمم لازمه ها به زودی ایشالله
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد
عزیزم لباس برای خودش که همون لباس بیمارستان رو میدن .شورت هم که همون مدل های توری دار البته من سزارین بودم .

نوار ب هم میدن .برای خودش یک شونه یک کم لوازم آرایش البته من که اصلا حوصله نداشتم بدش .فقط برای بعد بیمارستان یک لباس خیلی راحت ببره مثله یک پیرهن یا دامن بلند .دوربین و موزیک پلیر هم من بردم .چون همون شب که تو بیمارستان بودم اصلا خوابم نبرد تا صبح