2777
2789
عنوان

تو رو قران کمک کنید قضاوت کنید کی اشتباه میکنه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 77 پست

زنای ک میدونن طرف شوهر داره وبراش عشوه میان از زن ج   ن د ه کثیف ترن .منم تو این شرایطا  بودم ولی نا تا این حد ک پاهاشو باز کنه و گوه زیادی بخوره.خودش اهل چیزی نیس ولی کسی ک عشوه زیاد بیاد توجه همرو جلب میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اسی یعنی تورابطه ی خودتون منظورم رابطه ج**سی اسم زنای فامیلو میاره منظورتونمیفهمم وای اگه اینه که من متوجه شدم خدا بدادت برسه اصلن کوتانیا

دوستای گلم حاجت دارم میشه برام صلوات بفرستین هرکی صلوات فرستادلایکم کنه منم براش میفرستم

شوهرت و از راه به در کرده سعی کن کاری کنی دیگه باهم روبه رو نشن دختره عفریته

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

مقصر دختره بوده

مردا کلا از لحاظ جنسی ضعیفن. در برابر. تحریکات جنسی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
بهش تذکر دادی خودش را جمع کرد یا نه 

تذکر اول نه ولی بعدن دختره نکبت رفتش جای دیگه نمیدونم فرصت نبود یا سوهرم درست رفتار گرد

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
میگم اسی یعنی تورابطه ی خودتون منظورم رابطه ج**سی اسم زنای فامیلو میاره منظورتونمیفهمم وای اگه اینه ...

تو تمام رابطه که حتی مامان خودش میگه لوسش کردی البته همع میگن منظورم یه نفره دختر فامیلمون

مقصر دختره بوده مردا کلا از لحاظ جنسی ضعیفن. در برابر. تحریکات جنسی

یعنی همه مردا اینجورن زود شل میشن

یعنی همه مردا اینجورن زود شل میشن

تقریبا

زود رفتی دعوا کردی. الان شوهرت فک میکنه اون دختره چیه. و چه خبره که شلوغش کردی  . بیخودی دختره بزرگ کردی

تو همچین جمعهای شما خودتو نشون بده. با همه صحبت کن . مجلس به دست بگیر. توجها به سمت شما باشه

هیچ وقت کم نیار. بذار شوهرت بفهمه از همه سری

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.