2777
2789
عنوان

تو رو قران کمک کنید قضاوت کنید کی اشتباه میکنه خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 77 پست
بخدا دارم روانی میشم از شوهرم متنفر شدم طلاق میخوام بگیرم بهش گفتم دیگه نمیخوامت 

اینا همه طبیعیه حق داری گلم الان اروم باش ک بهونه دسته کسی ندی

رفتی خونه کاملا محکم باهاش صحبت کن بگو اون تهفه ای نیست اما من زورم میاد تو زن داری زندگی داری خودتو برای من ب ابو اتیش میزنی ک بگی دوسم داری 

اما با اون دختره گرم میگیری 

بهش بفهمون کارش اشتباهه نه با گریه و نفرین!محکم و جدی 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم با شوهرت لج کنی، لج میکنه  گاهی وقتا  آدما جو گیر میشن یه اداهایی در میارن دلی ...

یعنی کوتا بیام عزیزم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
واي خدا ب دادت برسه    من بودم تيكه تيكش ميكردم

فقط بهش گفتم طلاق تو جمع بودیم نمشید ابروم میریخت ولی تنها شد ازش جدا میسم

ب جز اين چيزي ديگ اي ديدي از شوهرت؟

تو رابطه همش میگه دخترا فامیلت میگی اونجا این شکلی و رابطم چه جوریه چی بگم دیگه 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ شوهرامون بهمون نرسن بريم پاهامونو باز كنيم يعني؟؟

دقیقا من بخدا یه مرد بهم حرف میزنه سنگین حرف میزنم هیچ وقت این شکلی تلافی نمیکنم چون وجدان دارم 😥

دیووونه شدددددددی همهدخانوما خیانت دیدن اونم چنتا چنتا باز عاقلانه تصمیم میگیرن این تصمیمه که گرفتیی ...

چیکار کنم تو رابطه جنس ی همش میگه زنا فامیلت همش حس میکنم با زنامون حس داره خسته شدم میترسم درست نشه

همه ی مردا دَله نیستن...بعضی وقتا احساس کمبود میکنن و باید بیشتر بهشون رسید..

من عزیزم از خودم گذشتم بهش میرسم خیالت راحت 

نه بابا طلاق چیه، تا تقی ب توقی میخوره طلاق  اول مطمئن شو، بعد ب یکی ک باهاش صمیمی بگو ک بره ز ...

اصلا متنفر شدم ازش

اینا همه طبیعیه حق داری گلم الان اروم باش ک بهونه دسته کسی ندی رفتی خونه کاملا محکم باهاش صحبت کن ب ...

چشم عزیزم

چشم عزیزم

چشمت سلامت عزیزم انشالله خدا به دلت و زندگیت ارامش میده

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️