2777
2789

خواهرشوهرم بعد اينهمه مدت قرنطينه اومده خونه مادرش زنگ زده بع شوهرم كه بچت رو بيار ببينم شوهرمم گير داد بمن كه توام بيا من نرفتم اخه مادرشوهرم از من خوشش نمياد به اجبار با من حرف ميزنه و به اجبار تحملم ميكنه كاملا حسش رو ميفهمم از رفتارش از زبون نيش دارش مثلا هميشه تلفني بهش ميگم يسر با بچم ميام خونتون زود ميگه باشه خدافظ يا ميگه ببينم چي ميشه كلا دوس نداره برم خونش(بحث مال چندساله) وخيلي رفتار هاي ديگه كه نميخوام بگم فقط چجوري شوهرم رو با زبون و بدون بحث قانع كنم كه خودش با بچم بره من نرم باهاشون مثلا دوماه يبار نيم ساعت بخاطر شوهرم برم چجوري بهش بگم كه بهم نزيزه؟؟؟؟

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=132620524]بگو عزیزم من پریود شدم نمیتونم بیام شما برید .[/QUOTE]

الان رو كه اونا رفتن من براي سري بعدي ميگم

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐
باید خونه مادرت کمتر بری که بفهمه برا کرونا نمیری یا کلا اهل بیرون رفتن نیستی قانل میشه .. اگه اهل ب ...

نه اهل بيرون رفتن نيستم

عزیزم😑😑😑😑درکت میکنم خب همینایی ک اینجا گفتی ب شوهرتم بگو یا اینکه اگ راضی نشد کلا بیخیال شو پروو بازی دربیار برو خونشون بزار اون بگه و بسوزه والا

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

به نظر من حالا که شرایط اینه اصلا نزار شوهرت و بچت تنها برن خودتم برو و با بقیه خوش رو باشو با شوهرتو خواهر شوهرتم بگو بخند و خوش بگذرون 

با نرفتن میدونو واسه مادر شوهر خالی میکنی امکان پر کردن شوهرتو انگولک بچتو بهش میدی

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
یکم بتادین بریز روشلوارت بگو خونریزی دارم میخام برم حموم نمیتونم بیام

عزيزم الان اونا رفتن من براي بعدنم ميگم