2777
2789
عنوان

میخوام بدونم حاملم یا نه

364 بازدید | 15 پست

من همینکه پریودم تموم شد اقدام کردم به بارداری تا ۸ روز اقدام داشتم بعد اون شوهرم رفت الان ۴روز پیش ترسیدم از چیزیو افتادم به استرسو ترسو حالت تهوع و طپش قلب دعا هم کردم ترسمم گرفتم اما هنوز استرسو طپش قلبو دارم حالت تهوع هم دارم سوزش معده معدم ضعف میره چیزی نمیتونم بخورم یکمم لاغر شدم میگن حامله هسم ترشحات شیری رنگم دارم سه روز مونده به پریودم همیشه هم چن روزی عقب میندازم به نظرتون باردارم بیستو نهم وقت عادتمه همون روز ازمایش بدم معلوم میکنه؟ پریودمو عقب مینداختم همیشه

دوس داری باشی یانه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسدارم باشم بگم حالت تهوم سوزشمو استرسم از بارداریه نه چیز دیگ

ایشااله ک بارداری گلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من چهار ماه بود پریود نمیشدم. اسفند رفتم دکتر ازمایش و سونو و... باردارم نبودم. گفت کیست داری، دارو داد بهم. به دکترم گفتم من بچه نمیخوام، گفت با این شرایط اصلا باردار نمیشی. خلاصه... داروهارو استفاده کردم، بازم پریود نشدم. دوباره یکشنبه رفتم دکتر، سونو کرد گفت دو ماهه بارداری... دارم دیوونه میشه. گفتم ای خدا، این همه ادم منتظر، به اونا میدادی.   

ایشاالله که بارداری توام برام دعا کن چون منم یه سری علائمی دارم که نمیدونم باردارم یا نه ولی از خدت می خوام باردار باشم چون خیلی منتظر بودم و شوهرم راضی نمیشد میگفت زوده الانم نمیدونم چرا ولی حسم میگه همش اشتباه هست و باردار نیستم خیلی ناامید شدم😢