2777
2789
عنوان

جیش کردن بچه ها

521 بازدید | 13 پست

بچه های شما از چه سنی یاد گرفتن خودشون برن دستشویی

دختر من الان نزدیک سه سالشه بیرون دستشویی شلوارشو در میاره بعد میره کارشو میکنه

تازگی ها هم این قدر دیر میره که تا شلوارشو دربیاره ریخته

ویوونه شدم

میخوام بهش یاد بدم که مثل ما بره تو شلوارشو تا نیمه لکشه پایین

زوده یا نه به نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سه سالشه بعد تازه میخوای بهش بگی شلوارشو تا نیمه بیاره پایین؟ خوب از همون اول باید میگفتی. الان دوباره خیلی دیر یاد میگیره. بچه داداش من 4 سال داره هنوز هم باید شلوارشو کامل بیاره بیرون تا بره دستشویی

عزیزم سه سالشه بعد تازه میخوای بهش بگی شلوارشو تا نیمه بیاره پایین؟ خوب از همون اول باید میگفتی. الا ...

وا چه جالب یعنی از اول باید این جوری بهش یاد میدادم

این که خیلی سخته اولش

مطمئنی

وا چه جالب یعنی از اول باید این جوری بهش یاد میدادم این که خیلی سخته اولش مطمئنی

آره عزیزم من خودم دو تا بچه دارم، اگه همون اول اینجوری نگی، باز دوباره طول میکشه این روند تا یاد بگیره. دختر من 2 سال داره هنوز درست نمیگه ولی هر وقت میبرمش شلوارشو تا زانو میارم پایین.میدونی همه چیز رو از اول باید سعی کنی درستش رو یاد بچه بدی اینجوری زودتر یاد میگیره 

یاد داره جیش کنه و جایی نمیریزه ولی خوب تا میاد بره تو شلوارشو دربیاره تو این پروسه مشکل داره خسته ...

آره منم همین وضعودارم جیشو نگه میداره لحظه آخر یا دم در میریزه یا رو لباسش

از چه نظر جالبه؟

اخه برا کسی که تازه میخوای بهش ی مهارت جدید رو یاد بدی خیلی سخت میشه صفر تا صدش رو باهم اموزش بدی

اول که گفتی ناراحت شدم که چرا من این کار رو نکردم ولی دخترم دو سه روزه یاد گرفت که خودش بره به خاطر همین دوباره به حرف خودم برگشتم که اول ساده بگیرم کم کم کاملش کنم

ولی این که این قدر صبور باشی که از اول کامل چیزی رو یاد بدی عالی و معرکست

اخه برا کسی که تازه میخوای بهش ی مهارت جدید رو یاد بدی خیلی سخت میشه صفر تا صدش رو باهم اموزش بدی ا ...

میدونی به نظر من مهارت رو درست باید یاد بدی.یه بار یه جور بعد دوباره بگی نه حالا یه جور دیگه انجام بده، یه کم بچه سردرگم میشه. من حتی توی حرف زدن هم به بچه هام یاد ندادم بگن مثلا دردر. توتو. به به. هان هان.... همون اول درستش رو گفتم خیلی سریع تر از بقیه هم سال هاشون حرف زدن. حالا شما خودتون هر جور راحت تر هستید عمل کنید.بهتر بچتون رو میشناسید