2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

122 بازدید | 9 پست

وقتی با شوهرتون دعواتون میشه و از دستش خیلی ناراحت میشین چکار میکنید زودتر فراموش کنید؟ چطور برخورد میکنید 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوگا انجام میدم.با خودم خوشم

من بعد هر دعوا تا چند روز هیچ انگیزه ایی ندارم از همه چیز بدم میاد حوصله هیچ کاری هم ندارم😢

من بعد هر دعوا تا چند روز هیچ انگیزه ایی ندارم از همه چیز بدم میاد حوصله هیچ کاری هم ندارم😢

اصلا اینطوری نباش من اکه قرار باشه به قهر شوهرم اهمیت بدم که تا الان ده کفن پوسونده بودم.شوهر من یکماه قهر میکنه و در طی قهرش خرفها و متلکهای مزخرف بارم میکنه.فقط بایوگا و مدیتیشن اروم میشم.اصلا برام مهم نیست

برای روزهای خوبت دعا میکنم.
اصلا اینطوری نباش من اکه قرار باشه به قهر شوهرم اهمیت بدم که تا الان ده کفن پوسونده بودم.شوهر من یکم ...

بهت تبریک میگم واقعا اعتماد بنفس بالایی داری،شوهر من بعد هر دعوا سریع میاد از دلم دربیاره ولی من محل نمیذارم چون خیلی ناراحت میشم اون قهر نمیکنه من حرف هایی که  تو دعوا بهم میزنه هی با خودم تکرار میکنم بیشتر دلم میگیره،

بعضی وقتا نه.تازه یادم میاد دفه های پیش چه کار کرد!بهرحال بعضی وقتا تلافی میکنم تا دلم خنک شه!

ههههههه مثل من 

بهت تبریک میگم واقعا اعتماد بنفس بالایی داری،شوهر من بعد هر دعوا سریع میاد از دلم دربیاره ولی من محل ...

ای جانم احتمالا هنوز اول زندگی مشترکه،کم کم این مسایل عادی میشه،ولی سعی کن زود اشتی کنی بهش قهر کردن را یاد نده

برای روزهای خوبت دعا میکنم.