2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یاسزارین؟

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم زایمان طبیعی بهتره یاسزارین کسی تجربه داره بعضیا میگن فقط سزارین خیلی خوبه واینا ولی مامانا میگن نه طبیعی بهتره کسی تجربه اززایمان طبیعی یاسزارین داره بهم بگه 

من اینقد میترسم ک نگو زایمان اوله شبا ازترسش اصلا نمیخابم فقط فک میکنم 😢😢

من سزارین  بودم راضیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سزارین

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بستگی به سیستم بدنت داره 

مثلا دخترعمه مامانم سزارین کرده بود انقدحالش بدبود که همه براش ناراحت وغمگین بودن

اما خب یه اشنادیگه سزارین کرد خیلی راحت بود براش(راحتی ب معنی عدم وجود درد نیس)

زنداییم طبیعی زایمان کرد میگفت سخته اما قابل تحمل

یکی دیگه میگفت من مردم وبخیه هام خوب نمیشه ومعذرت میخام عفونت وگشادی واژن دارم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

سلام عزیزم. انشاالله بسلامتی . اصلا نترس. من خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم. خیلی خوب بود و راضیم. بهتره که بیمارستانتو انتخاب کنی و همونجا یه مامای خصوصی بگیری تا هم برای چکاپ هم ورزشهای لازم برای راحت تر شدن زایمانت پیشش بری هم موقع زایمان فقط خودش بالاسرت باشه و کسی نیاد اذیتت کنه و هی معاینه و ...

یه کم هزینه داره ولی زایمان راحتی داری انشاالله. دردش فقط همون چندساعته. بجاش دگ راحتی.هرچی خدا قرار داده اینو مطمعن باش بهترینه

به وراثت هم مربوط میشه اگه مادرخواهرخاله راحت زابودن احتمال۹۰درصدشماهم شبیه اون هاهستی 

ایشالاهرطور که باشه نی نی وخودت سالم باشین💕

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام عزیزم. انشاالله بسلامتی . اصلا نترس. من خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم. خیلی خوب بود و راضیم. بهت ...

عزیزم ماماخصوصی چطوربایدگرفت؟

من اجبارا سزارین داشتم اما صد در صد طبیعی بهتره 

سزارین برخلاف تصور عامه جراحی سنگینی هستش و عوارضش خیلی زیاده و شاید سالها بعد متوجه بشی چی به سرت اومده...زایمان طبیعی با یه مامای همراه بهترین انتخابه

عزیزم ماماخصوصی چطوربایدگرفت؟

باید بری اون بیمارستانی که میخوای توش زایمان کنی. اونجا بخش زایمان برو بگو میخوام ماما خصوصی بگیرم. لطفا یه مامای خوب بهم معرفی کنید. من انقدر مامام خوب بود که با راهنمایی هاش و دلسوزی هاش بدون هیچ بخیه ای زایمان کردم. خیلی هم راضی ام. اصلا هم گشادی و این جور مشکلات هم نگرفتم. 

باید بری اون بیمارستانی که میخوای توش زایمان کنی. اونجا بخش زایمان برو بگو میخوام ماما خصوصی بگیرم. ...

چندماه زودتربایدرفت؟چقدهزینه کردی؟

از ابتدای بارداری میتونی بری که تحت نظر خودش باشی. ولی من برای چکاپ پیش متخصص زنان میرفتم. وقتی رفتم بیمارستان گفتم برای زایمان میخوام ماما بگیرم اونا گفتن سی و شش هفته بیا که ماما معاینه لگن بکنه. همونجا هم بهم کلی ورزش و اینا گفت.