2777
2789
عنوان

انگار خدا ما رو نمیبینه

243 بازدید | 39 پست

هر چی تلاش میکنیم به چیزی که باید برسم نمیرسیم 

شوهرم کم آورده دیگه 

همه چیزمون رو تو این یه سال از دست دادیم 

همیشه کارمون به در بسته میخوره 

خسته شدیم دیگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 10 سال تموم توی کارام گره افتاد .

اونم بدون اینکه من مقصر باشم .

اما خدارو شکر الان تموم شده .

ولی هنوز خشم و عصبانیت و افسردگی اون روزا با منه :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ناشکری نکن وقتی توی این شرایط شاکر باشی و خوب از پس امتحانت پس بیای حل میشه گذروندم این دوران رو

تا الان همش گفتم خدایا شکرت ولی واقعا این دیگه بی انصافیه 

خدا داره با آبرومون امتحانمون میکنه 

چکمون برگشت بخوره آبرومون رفته همه چیزمون رو فروختیم کسی رو نداریم کمکمون کنه 

درست میش ایشالا نگران نباش همع تو زندگی همین مشکلو دارن این شرایط برای خیلیا هست تو ب شوهرت انگیزه بدع حتی اگ خودتو باختی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

درست میش ایشالا نگران نباش همع تو زندگی همین مشکلو دارن این شرایط برای خیلیا هست تو ب شوهرت انگیزه ب ...

دقیقا همین کار رو میکنم ولی بنده خدا دیگه آروم نمیشه 

هر کسی بهمون رسید سرمون کلاه گذاشت 

دیگه خسته شدیم دیگه با حرفام آروم نمیشه 

یک سال و نه ماه ازدواج کردیم  از مرداد ماه به این مشکل خوردیم

نمیدونم چطوره اوایل زندگی همش کاراگره میخوره بعدسه چهارسالی همه چیز روغلتک میافته

ان شاله همه چیزدرست میشه مثبت فکرکن آرامش داشته باش یه جورایی بیخیال باش به طرز معجزه آسایی همه چیزدرست میشه 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
نمیدونم والا خدا چرا اینجوری میکنه باهام  کاش باردار نبودم کاش

اونوقت خیلیا ارزو دارن  هیچی نداشتن اما باردار بودن .

حتی خانمی در این سایت بود که میگفت باردار نمیشه خونه و زندگیشونم فروختن بازم باردار نشده .

برو شکر کن که مجبور نیستسپی هر چی داری و نداری بفروشی که باردار بشی . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
عوضش شمادوتانم پشت همین. منم سه سال اول زندگیم بابدبختی گذشته. ولی تویه لحظه وقتی پسرم 6ماهه بود ورق ...

خدا کنه مال ما هم بشه 

شوهرم همش میگه شرمنده تو شدم 

الان فقط با حقوق من داریم سر میکنیم اونم دیگه نخواهیم داشت چون 8 ماهمه دیگه نمیتونم بیام سرکار