یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نمیدونم میگن مثلا نفرت دارن از شیعه و اسم علی توروخدا کسی ناراحت نشه منم فقط شنیدم نمیخوام شا ...
عزیزم همین الان هم دارن شیعه کشی میکنن ، امام زمان میادکه به همه ایناپایان بده ، چه اسم قشنگی انتخاب کردی انشالله گل پسرت بسلامتی بدنیابیاد به این چیزافکرنکن تاخدانخوادچیزی نمیشه
نمیدونم میگن مثلا نفرت دارن از شیعه و اسم علی توروخدا کسی ناراحت نشه منم فقط شنیدم نمیخوام شا ...
نه عزیز چرا ناراحت بشیم .بعضی از سوء تفاهم ها باید توجیه بشه
شوهرم اصرار داشت اسم دخترم زینب بزارم .قربون حضرت زینب بشم ولی خیلی مخالفت کردم .گفتم اسم زینب صبر زینبی می خواد . هر کی دیدم اسمش زینبه خیلی جور و جفا کشیده تو زندگیش. دختر من طاقت نداره .و اسشم گذاشتم فاطمه
نمیدونم بخدا میگم ازکجا معلوم شاید همین دوره ما بود
نه عزیزم اینا چیزا که هرکی اسمش علی باشه رو میکشن که شایعه وخرافات هست اما اگه بخوای اینجوری هم حساب کنی به گفته ی بزرگان فقط امام زمان ۳۰۰سال حکومت میکنه بعدازشهادتش اخرالزمان میشه آخه کی تا حداقل ۳۰۰سال دیگه زنده س