2777
2789
خب متفورمین خیلی خوبه من دو هفته خوردم بعدش باردار شدم

عزیزم منم الان بچه دارم.البته با کلی متفورمین و رژیم و ورزش و داروهای دیگه.ولی خداییش بدترین دارویی که خوردم متفورمین بود حالمو خیلی بد میکرد ولی همینم باعث شد باردار بشم

اره عزیزم مثبته خداروشکر  برامنم دعا کن چند وقت اقدامی؟

قربونت برم عزیزم، 2سال

خدا ب وقتش بهت میده منم اصلا الان توقع نداشتم

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی مثبته😍😍😍میشه بهم بگی چن روز بعد پاکی رابطه داشتی و چن روز درمیون آخه منم چن ماهه باردارم ...

والا من اول کیستم پاره شد، بعد پری شدم

پری 3 روز بود، بعدشم تقریبا هفته ای 2بار

ولی هربار وقتی ک انزال صورت میگرفت تا چند دقیقه ازجام بلند نشدم و WC نرفتم

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
مبارکه. من میخوام برم بی بی چک بخرم دعا کنید این صحنه رو نبینم.😭

ایشاااالا❤️

وایی ذوق زده شدم یادم رف بگم مبارکه ایشالا سالم بیاد بغلت واس منم دعا کنید یه هفته مونده ب موعدم پری ...

فدات شم، ایییییشالا😍