2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

143 بازدید | 25 پست

نمیدونم چرا پریود نمیشم؟😥بی بی چکم دوبار زدم منفی شد...یه بار ظهر یه بارم ناشتا ....ده روزه پریودم عقب افتاده...دوسه روز پیش خیلی ترشح داشتم الان دیگه ندارم کمه...کمرم یکم دردمیکنه چند روز پیشم کشاله رونام دردمیکرد...دور نافمم تیر میکشه..کسی میدونه دلیلش چیه؟امکان داره باردار باشم؟😥

خداجونم بابت همه چی شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بارداری  ولی میدونم  خیلیا این ماه نشدن   تعیر فصله خودمم  نشدم  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بنظرم یه آزمایش بده گلم آخه یکس از دوستام سر هر دوتا بارداریش تستش منفی میشد توآزمایش مشخص میشد براش

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

هفت روزمیگذشت بایدمیرفتی ازمایش منم ۱۱روزه عقب انداختم سه باربی بی زدم منفی شد بعدش رفتم ازمایش بازم منفی شد دکتررم زنگ زدم گفت طبعی هستش صبرکن بازمیشی

شادباش...این دشمنتوغمگین میکنه👍🏼😎

من تو اسفند  ماه همه‌ی این علائمی که گفتی رو داشتم‌ پریودمم ۱۰ روز عقب افتاده بود، بیبی زدم منفی بود ، گفتم شاید بیبی اشتباه میکنه رفتم آزمایش دادم‌، اونم منفی بود 

سه چهار روز بعدش پریود شدم 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 
بنظرم یه آزمایش بده گلم آخه یکس از دوستام سر هر دوتا بارداریش تستش منفی میشد توآزمایش مشخص میشد براش

امکان داره تو ازمایش خون هم بارداری معلوم نشه؟

شادباش...این دشمنتوغمگین میکنه👍🏼😎
امکان داره تو ازمایش خون هم بارداری معلوم نشه؟

نه تو آزمایش مشخص میشه 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم