2777
2789

از گوش دخترم خون اومده من چیکار کنم دارم سکته میکنم، گوششو نگاه کردم دیوم انگار کثیفه گوش پاک کن آوردم تمیز کنم ولی تا میخواستم گوش راستشو تمیز کنم میگفت درد داره بعدم گوش پاک کن رو کردم تو گوشش دیدم خونی شد حالم خیلی بد شد قلبم داره وایمیسته با این شرایطم میترسم ببرمش دکتر و بیمارستان الان چیکار کنم؟😭😭😭

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببری دکتر مطب شخصی ببر نکنه پرده گوشو پاره کردی ؟!نباید گوش پاکن میکردی فعلا زنگ بزن اورژانش راهنماییت میکنن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
باید ببری دکتر مطب شخصی ببر نکنه پرده گوشو پاره کردی ؟!نباید گوش پاکن میکردی فعلا زنگ بزن اورژانش را ...

نمیدونم وای آخه زیاد تو گوشش نکردم حتی از گوش چپشم کمتر رفت تو گوشش ولی از اول میگفت درد داره

نمیدونم وای آخه زیاد تو گوشش نکردم حتی از گوش چپشم کمتر رفت تو گوشش ولی از اول میگفت درد داره

چطو متوجه نشدی گوش درد داره.حتما ببرش متخصص.رعایت کنید چیزی نمیشه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

انشاالله چیزی نیست سریع تماس بگیر اورژانس ببین چی میگن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چطو متوجه نشدی گوش درد داره.حتما ببرش متخصص.رعایت کنید چیزی نمیشه

آخه چیزی نگفته بود تا الان امروزم اتفاقی فهمیدم تا اومدم گوششو تمیز کنم گفت درد میکنه