2777
2789
عنوان

ب خاطر جوگیری ایندمو خراب کردم))):

1807 بازدید | 86 پست

بچه ها من پارسال کنکور اولم بود

اصلااااااا نخوندم براش شاید 3 ماه قبل مدرسه ها خوندم فقط

ولی کلی خرج گذاشتم رو دست مامان بابام)): 30میلیون)):

ولی وقتی رتبم اومد پزشکی نمیوردم):

چون اون رشترو نمیوردم دیگه حتی ب چیز دیگه ایم فکر نکردم و انتخاب رشته نکردم

ولی میتونستم برم دانشگاه فرهنگیان)):

خیلی ناراحتم از دست مامان بابام

بالاخره من تو جو بودم

اونا چرا ب اینده من فکر نکردن

ینی قراره همه پزشکی قبول شن؟؟

اونا ک دیدن من درس نخوندم چجور فکر کردن امسال میخونم)):

هنوز ناراحتم امسالم یکم خوندم فقط

از وقتی فهمیدم میتونستم برم فرهنگیان ولی مامان بابام همش بهم سرکوفت میزدن ک تو هیچی قبول نمیشی و چیو چیو چی):

تازه هنوزم میگن ت فرهنگیان نمیوردی فرهنگیان باید 2000میشدی ینی ک بگن غیر پزشکی ب چیزی فکر نکن)):

مامانم خودش دبیره

چرا فک میکنه خوب نیس؟)):

چرا با زندگی بچه هاشون بازی میکنن پدر مادرا

من کلاس سومو جهشی خونده بودم

رفته بودم تیزهوشان 6سال

میگن تو تیزهوشان بودی تو باهوش بودی تو باید پزشکی دربیای)):

مگه پزشکی ب هوشه؟؟

فقط تلاشه و لاغیر):

میترسم اگه امسال رتبم بدتر بشه چیکار کنم)):

حیف بود

من الان باید ترم دوم میبودم

ن ی پشت کنکوری کپک زده(واقعا هیجا هم نمیبرنم کپک زدم بو کپکم کل دنیارو ورداشته(    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا خودمون دانشگاه فرهنگیان با رشته های پزشکی اصلا قابل مقایسه نیست وقتی انقدر هزینه میکنن و شما هم هوش و استعدادش رو داری معلومه که توقع بیشتری دارن!بچسب یه درست ایشالله یه رشته خوب که علاقه هم داشته باشی قبول شی

من بهشون حق میدم توی اون اوضاعی که سی تومن خرجت کردن ازت انتظار یه رشته خوب داشته باشن. خودتم میگی که کم کاری کردی و نخوندی. شما که هیچ جا هم نمیری دیگه چرا درستو نخوندی؟

کج کلاه خان یارمه

اگر تیز هوشان بودی مطمئنم می تونی تو خمین فرصت باقی مونده پزشکی رو بیاری 

اگر پزشکی هم نیاری همون فرهنگیانو میاری

به گذشته فکر نکن و آینده رو ببین 

روزی ۱۴ ساعت بخون موفق میشی

من نخوندم پشیمونم 

کاش منم دکتر می شدم 

اگر الان درس نخونی تا اخر عمرت کپک زده می مونی 

ادم ۲ سال کپک بزنه بهتر از همه عمره

نا امید نشو بخون‌ بچه. اگر بدونی  شغلت چه تاثیری در آینده ات داره سه سال هم‌میری تو اتاق قارچ ووکپک میزنی ولی قبول میشی. همه که خیلی تلاش میکنند خسته میشند وسطش جا میزنند و فقط اونهایی قبول میشند که تا آخر بدون هیچ بهونه ای خونده بودند.  الان که جا میزنی یعنی میری کنار یکی دگه بیاد جان

رشته ای که بهش علاقه داری و توان ذهنی تحصیل تو ان رشته داری بخوان و سعی کن به موفقیت برسی بعد چند سال پدر و مادر موفقیتت را درنظر میگیرن نه اینکه پزشکی نرفتی خیلی پزشک ناموفق و درجازده داریم حتی انهایی که تخصص دارن

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
اینا همش بهانه هست . این همه برات هزینه کرد خب بشین درس بخون برو پزشکی. الان درس نمیتونی چی کار میکن ...

هیچی نمیکنم همش در و دیوارو نگاه میکنم

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست