2777
2789
عنوان

خانوما بیاین؟؟

54 بازدید | 9 پست

خواهرم ۱۸سالشه دیشب براش خواستگار اومد ازقبل از کرونا هروز زنگ میزدن بیان که دیگه بالاخره دیشب بابام گفت بیان برا آشنایی ببشتر یعنی جلسه اول بود میومدن تواین جلسه که اومده پسره و مادر پسره با دوتا خواهراش بود ولی باباش نبود شوهرم میگه یکم تعجب داره چرا باباشونو نیاوردن بزرگتره باید باباش میبود نظر شما چیه؟؟

بنظرتون مورد خوبیه شغلش آزاده خونه و ماشین داره ۲۵ سالشم هست ازیه خانواده شش نفره دوتا داداش دوتا خواهر که داداش پسره خیلی کوچیه ۷.۸سالست

انشالله خوبه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به خاطر  این مریضی ها نیومده

شایدم کاری داشته یا مشکلی  دلیل نمیشه ک  مخصوص نیومده بعدم هر چقد بیشتر رفت و امد کنین بیشتر میشناسیشون تازه مسافرت ک بری دگ بهتر

والا پسر بیل گیتسم بیاد خواستگاری دختر من وقتی ۱۸سالشه جوابم منفیه.اصلا نمیزارم دخترم بفهمه.

درمورد پدرشم خوب میپرسیدین.شاید مریضه شاید ماموریت بوده.منفی فکر نکنین.امیدوارم بهترین ها برای خواهرت پیش بیاد عزیزم

خودم زود ازدواج کردم خیلی راضیم از همه دوستام جلو ترم  ت همه  چی  فقط بحث درس میمونه که اونم اگ خودت بخوای میشه بعدم ت این دوره ک همه لیسانس دارن و بیکار پس به نظرم زکدگی مشترک خیلی قشنگه اگ شوهرش پایه باشه

مشکوکه نیاوردنش جلسات بعدی بپرسید

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰