2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با قرص درست کردم قبلا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

باید از اول یکم نمک بریزی تو شیر

خیلی کم

بعدش هم میشه تو ابنمک بزاری

وااای چقدر دلم خواست درست کنم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آبش همش سر خورد ریخته شد تو سینک آبو الان با نمک قاطی کردم گذاشتم توش مزه دار میشه؟

بله میشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
قرص پنیر؟

اره

باید از اول یکم نمک بریزی تو شیر خیلی کم بعدش هم میشه تو ابنمک بزاری وااای چقدر دلم خواست درست کن ...

الهی😂😂😂منم نصف شبی دلم خواست شوهرم رف شیرو ماست خرید🤣🤣

کاش از اب خودش نگه میداشتی

داخل چه جنس پارچه ای ریختی؟

قبلا خونه مادرم درست کردم

فردا برم پارچه بخرم

کاش از اب خودش نگه میداشتی داخل چه جنس پارچه ای ریختی؟ قبلا خونه مادرم درست کردم فردا برم پارچه ب ...

پارچه حریر بعد روش پارچه زودپزم سنگینه گذاشتم روش آبش گرفته شد فوری