2777
2789
ممنونتم عزیزم چقدر خوب چجوری باید بیام شدکت کنم تو ختم صلواتتون؟

گروه من تو واتس آپه عزیزم برات گزاشتم میفرستن خانوما خودت هم‌بفرس اروم میشی همه جیز زو هم بسپار دست خدا بگو خدایا خودت هر چی صلاح میدونی منم راصیم مطمعن باش بهترینها برات پیش میاد

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب خداروشکر

دخترم بدنیا اومده دوسالشه ایشااله شما هم بچه تونو سلامت بغل بگیرین،واقعا من دیگه اسم ازمایش غربالگری میاد تموم تنم میلرزه اینقد ک تو اون فاصله دوتا ازمایش استرس ب خودم دادم

منم بارداری دومم گفتن غربالگری دوم ریسک سندروم دان داری ، ای خدا چه استرسی ، چه روزایی آممینوسنتز ش ...

آره به خدا از دو یه روز پیش شب ها خواب ندارم 

کلا همش تو فکر جواب ازمایش سلفری ام 

اصلا بارداریم کوفتم شد

خداروشکر جواب شما اوکی شده ان شالله نی نی گلتو صحیح و سالم بغل کنی عزیزم🏵🏵🏵

دخترم بدنیا اومده دوسالشه ایشااله شما هم بچه تونو سلامت بغل بگیرین،واقعا من دیگه اسم ازمایش غربالگری ...

اوخی عزیزم

خدا حفظش کنه

مرسی گلم ان شالله 😍😍

آره به خدا از دو یه روز پیش شب ها خواب ندارم  کلا همش تو فکر جواب ازمایش سلفری ام  اصلا ...

ممنون گلم ، ان شاالله برای شماهم سالمه ، توکل کن به خدا و سعی کن استرس نداشته باشی که خیلی ضرر داره برات 

بسپر به خدا 

معجزه اتفاق میفته فقط باید منتظرش بمونیم❤
گروه من تو واتس آپه عزیزم برات گزاشتم میفرستن خانوما خودت هم‌بفرس اروم میشی همه جیز زو هم بسپار دست ...

دست گلت درد نکنه 

ان شالله خدا حاجت دلتو بده، لازمه منم عضو بشم تو اون گروه واتساپ؟

لینکشو برام میفرستین؟

روزی چندتا صلوات بفرستم؟

همین الانشم خدا نکرده اگه مشکلی داشته باشه دیگه دیر شده😔 خدایا خودت کمک کن

کدوم ریسکت بالا بود؟؟؟تو سونو مشخص نمیشه چرا سل فری دادی باید امینو میددادی سل فری برای سندروم داونه فقط😞

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
دست گلت درد نکنه  ان شالله خدا حاجت دلتو بده، لازمه منم عضو بشم تو اون گروه واتساپ؟ لینکشو بر ...

نه گلم نمیحاد عضو بشی هر چند تا که دوست داشتی و در توانت بود تعداد مهم نیس حضور قلب مهمه😍😍

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
کدوم ریسکت بالا بود؟؟؟تو سونو مشخص نمیشه چرا سل فری دادی باید امینو میددادی سل فری برای سندروم داونه ...

مال منم فقط سندروم دونم بالا بود

تو آکواد تستم زده بود یک به ۲۲۳

ولی تو تست سکوینشیالم زده بود ۱ به ۸۵۱

خدا از دهنت بشنوه به خدا از اولش که هماتوم داشتم و درد سر و استرس اون بعد رفتم عربال اول همه چی خوب ...

منم واس دختر عموم و خالم همین بود ولی دوباره رفت سونو جای معتبر الان بچشون سالمه سالم ,انشالله مال شما هم همینه 

مال منم فقط سندروم دونم بالا بود تو آکواد تستم زده بود یک به ۲۲۳ ولی تو تست سکوینشیالم زده بود ۱ ب ...

انشالله ک چیزی نیس عزیزم چندسالته؟؟بخاطر سن ریسک بالا میزنن 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷