2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاخای آبکی نخوره؟تودش که همش میگه از برنجه این مشکلاتم سوپ بده بهم

نهه غذاهای ابکی باعث میشه ترش کنی

البته اگه با چهارزیره یا چیزای گرم بخوره احتمالش کمتره ولی خیلی درد بدیه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

چایی نبات بهش بده  فاموتیدین هم معده رو اروم می کنه  به ۴۰۳۰زنگ بزن سوال کن

بابا ۴۰۳۰ هیچی سرشون نمیشه زنگ میزنی به همه یه چیز میگه به اولین مرکز درمانی مراجعه کنید خب اگه کرونا هم نباشه میگیریم

ن احتمالا از معدشه و یا اعصابش...قرص اعصاب معده اسمش یادم نی داروخانه بگی اعصاب معده سبز کوچیکه میده ...

کلیدینیوم سی منظورته عزیزم؟آره این قرص آرامبخش کلردیازپوکسایدم داره 

اونم حرفیه ولی احتمال داره داشته باشه و منتقل کنه به خودت و بقیه راهی نداری با رعایت شرایط بهداشتی ...

والا جز منو اون کسی توی این خونه نیست اگر گرفته باشه تا حالا منم گرفتم خدا نکنه اون بگیره 😔 امکانش که هست ولی میترسم میگم اگر تا فردا شب بهتر شد که هیچ اگر نه اونوقت ببرمش دکتر تا فرداشبم سرکاره بیشعورا مرخصی هم نمیدن اگرم داشته باشه انتقالش میده به کل همکاراش 😥 

والا جز منو اون کسی توی این خونه نیست اگر گرفته باشه تا حالا منم گرفتم خدا نکنه اون بگیره 😔 امکانش ...

ی چیزم‌هست  اگه گرفته باشه تا دیر نشده باید ی جایی ببریش

تا فشار نیاد بهش ی فکری باید کرد

همون فردا شب ببرش

چند سالشه و بیماری زمینه ای داره؟