2777
2789
عنوان

لرزش نوزاد

755 بازدید | 30 پست

امروز دخترمو بردم حمام من حمامو گرم کرذم بعد خواهرم لباساشو بیزون دراورد لخت اورد حمام دخترم اولش یکم ترسید بعد میلرزید قفلی زده بود به من هی صداش کردم بعد اروم شد بازم لرزید ملافه دورش انداختم اروم شد باز چند ثانیه بعدش باهام میخندید اوکی شد بنظرتون لرزش ازچیه خیلی فکرمو مشغول کرده نگرانم میشه از ترس باشه آخه دیدم وقتی یهو صدایی میاد دومتر میپره میلرزه دستو سرش 

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم ترس هم سرما ..الهی😍😘

بمیرم برابچم امان ازاین خواهر بهش گفته بودم با لباس بیارش نشنیده بود😬

چندوقتشه دختر من حموم میره مثل نوزادانمونش میکنم رو پام میزارم و....اصلا نمیتونه تو حموم بشینه شدیدا ...

حمامو براش جذاب كن

بزار اب بازي كنه شده نيم ساعت

حمام بايد براي بچه ها جنبه بازي داشته باشه

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
تو اين يك ماه چجوري تميزش ميكردي مگه ميشه؟؟؟

گردنشو زیر بقل و با دستمال خیس پاهاشم که میشورم وقتی کثیف میکنه فقط سرش نه

بمیرم برابچم امان ازاین خواهر بهش گفته بودم با لباس بیارش نشنیده بود😬

من با اینکه بچه ام 2 سالشه ماشالله قبل حموم بردن حمومو کرم میکنم بعد لباساشو داخل در میارم ...سردشون میشه پوستشون نازکه ..اشکال نداره خواهرت نمیدوتسته 😎 مواظب نی نی باش😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
چندوقتشه دختر من حموم میره مثل نوزادانمونش میکنم رو پام میزارم و....اصلا نمیتونه تو حموم بشینه شدیدا ...

۶ماه میشه ۲روز دیگه اول کپ کرد ولی بعدباهاش بازی کردم اروم شد