2777
2789

عروس من ده ماهشه رو دستم میاد رو شونه م میاد بوسش میکنم ..ولی اصلا نمیذاره بهش دست بزنم نوک میزنه و جیغ...بنظرت رفته رفته رام میشه؟

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
عروس من ده ماهشه رو دستم میاد رو شونه م میاد بوسش میکنم ..ولی اصلا نمیذاره بهش دست بزنم نوک میزنه و ...

اره یواش یواش رو سرش و روی لپاس دست بکش ماساژ بذه بعد خودش سرشو کج میکنه تا بخارونی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یواش یواش رو سرش و روی لپاس دست بکش ماساژ بذه بعد خودش سرشو کج میکنه تا بخارونی 

خب سرشو خم میکنه ولی من مجبورم با چونه و لبام بخارونم .. دست که میزنم فوری وحشی میشه و گاز میگیره... میترسم رام نشه و نذاره هیچوقت دست بزنم بهش

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
خب سرشو خم میکنه ولی من مجبورم با چونه و لبام بخارونم .. دست که میزنم فوری وحشی میشه و گاز میگیره... ...

نه عادت میکنه بهت با صورتت نخارون پرز داره خوب نیس یواش دست بکش شاید محکم دست میکشی 

نه عادت میکنه بهت با صورتت نخارون پرز داره خوب نیس یواش دست بکش شاید محکم دست میکشی 

نمیدونم تازه بیست روزه شایدم عجله میکنم واسه رام شدنش نه اروم دست میزنم کلا نمیدونم چرا از دست انقد میترسه..‌ مرسی گلم از راهنماییت

نمیدونم تازه بیست روزه شایدم عجله میکنم واسه رام شدنش نه اروم دست میزنم کلا نمیدونم چرا از دست انقد ...

اره تا عادت کنه یکم طول میکشه بعدم عروسا خیلی شیطونن و غد درست میشه 

خواهش میکنم

منم عروس پاریسی دارم میخوام اقدام کنم برا بارداری عمرا ردش کنم بره شما هم بذار بمونه ب حرف اطرافیان ...

نمیدونم اصلا دارم دیوونه میشم فکر کنم فردا برم از ماما یا دکتر بپرسم 

اره تا عادت کنه یکم طول میکشه بعدم عروسا خیلی شیطونن و غد درست میشه  خواهش میکنم

💕💕💕