2777
2789
عنوان

برای خانم های بی حوصله و تنبل

1463 بازدید | 13 پست

سلام 

میخوام یه برنامه معرفی کنم که خیلی بهم کمک کرده تا از تنبلی و بی حوصلگی در بیام .

گفتم شاید این تاپیک به درد کسانی بخوره که مشکل منو داشتن .

تکنیک پومودورو توسط یه دانشجوی ایتالیایی کشف شد . 

اون با این تکنیک تونست بازدهی درس خوندنشو ببره بالا . 

کارش به این صورته که ۲۵ دقیقه زمان رو اختصاص میدی به یه کار ‌. مثلا درس خوندن یا ظرف و لباس شستن یا مرتب کردن خونه .  وقتی ۲۵ دقیقه تموم شد گوشیت زنگ میخوره و باید استراحت کنی . 

میتونی توی ۲۵ دقیقه چند تا کارو با هم انجام بدی مثلا من چون ظرف شستنم ۱۵ دقیقه طول میکشه بعد از اون جارو کردن اتاق ها رو انجام میدم که جمعا بشه ۲۵ دقیقه و وقتم هدر نره . 

یه عکس از صفحه برنامه های امروز میزارم 

اسم اپلیکیشنش چیه؟؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این برا کسی خوبه که برنامه ریزی بلد نیست نه من که ۱۰۰ تا گوشی هم زنگ بخوره حال نداشته باشم بلند ن ...

منم مثل تو بودم . این باعث شد انگیزه پیدا کنم . من قبلا توی خونه دست به سیاه و سفید نمیزدم ولی الان خیلی از کارای خونه رو انجام میدم . 

چون میدونم ۲۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشه و همین باعث میشه تنبلی نکنم 

خب این برا کسی خوبه که برنامه ریزی بلد نیست نه من که ۱۰۰ تا گوشی هم زنگ بخوره حال نداشته باشم بلند ن ...

منم😂😂

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
جالبه.استراحتش چند دقیقس

اگه یه پومودور و باشه ۵ دقیقه ولی اگه ۴ پومودورو باشه  ۱۵ دقیقه .

هر پومودورو ۲۵ دقیقس که باز میتونی بری توی تنظیماتش و کم و زیادش کنی ولی استانداردش ۲۵ دقیقس 

اسم اپلیکیشن focus to do   هست . البته اپلیکیشن های زیادی هست ولی این بهتره

ممنون گل جان

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)