2777
2789

چرا دنیا پر ِ از حادثه های ِ وارونه

عاشق ِ یکی میشی که عاشقی نمیدونه

من به دنبال ِ تو و تو دنبال ِ کس ِ دیگه

هیچکدوم از ما دوتا به اون یکی راست نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار فقط کنجکاو بوده نسبت بهم....

و هیچ حسی نبوده جز کنجکاوی... 

منم کنجکاویو با علاقمندی اشتباه گرفته بودم😔

انقدر کنجکاو که بعد اینکه شمارمو گرفت حتی ی ۲۴ ساعت تحمل نکرد،۴/۵ساعت بعدش استوری گذاشت که فقطو فقط ببینه شمارشو ذخیره کردم یا نه‌  .

منم الکی الکی تو رویاهام بهش بال و پر دادم...

زرنگ ترین اوم رو زمین هم که باشی وقتی عاشق بشی خیلی ساده میشی‌... عاشقا ساده نیستن  ، ساده میشن...

انگار فقط کنجکاو بوده نسبت بهم.... و هیچ حسی نبوده جز کنجکاوی...  منم کنجکاویو با علاقمندی اش ...

سلام سپیده جان من چند وقتی هست که تاپیکای شما رو می خونم و دنبال میکنم از کجا اینو فهمیدی اتفاقی افتاده از ته دلم این چند وقت برات آرامش و خوشبختی خواستم.

سلام سپیده جان من چند وقتی هست که تاپیکای شما رو می خونم و دنبال میکنم از کجا اینو فهمیدی اتفاقی افت ...

سلام،  اتفاقی که نیفتاده، ولی دیگه حسه خوبی ندارم، وقتی انقدر دور میشه در صورتی که اگه بخواد میتونی به آنی این فاصلرو کم (اون میتونه ولی من نه)کنه پس حتما یک کنجکاوی بوده.خب بالاخره اون  جوونه و اون لحظه دلش خواسته بدونه که نظرشو جلب کردم یا اینکه ببینه بهش توجه دارم یا نه

سلام،  اتفاقی که نیفتاده، ولی دیگه حسه خوبی ندارم، وقتی انقدر دور میشه در صورتی که اگه بخواد می ...

خب عزیزم این که اتفاق بدی نیست شاید واقعا این کارش برای این باشه که دلش پیشتون گیر باشه اهل امید دادن الکی نیستم ولی خب به اینم میشه فکر کرد اصلا بعید نیست

خب عزیزم این که اتفاق بدی نیست شاید واقعا این کارش برای این باشه که دلش پیشتون گیر باشه اهل امید داد ...

من چند روزه ندیدمش اصلا ی حالیم... 

اگه علاقه ای باشه ب هر بهانه ای بشه ی سر میاد پایین

من چند روزه ندیدمش اصلا ی حالیم...  اگه علاقه ای باشه ب هر بهانه ای بشه ی سر میاد پایین

عزیزم با اون چیزی که من توی تاپیکای شما متوجه شدم اون آقا خیلی متین داره رفتار میکنه بالاخره نمی خواد شما و خودش رو توی دردسر بندازه چون شما دیگه قطعا می دونید که توی این فضای کاری زود حرف در میارن برای آدم خب پس این نمیشه یه نشونه خوب 

من خودم متاهلم ولی حتی تا روز خواستگاریم هم باورم نمیشد که شوهرم پا پیش گذاشته انقدر که جدی رفتار میکرد ولی مامانش گفت که همش تو خونه میگفته دلم پیش این دختر گیر کرده پس کی زنگ میرنیم واسه جواب گرفتن و اینا

عزیزم با اون چیزی که من توی تاپیکای شما متوجه شدم اون آقا خیلی متین داره رفتار میکنه بالاخره نمی خوا ...

با شناختی که از من داره هم خودش هم بقیه همکارا، طوری تو اداره میشناسن منو که هیچکی نمیتونه حرف دربیاره، حتی اون همکارایی که سوسه میان(از همه نظر) تاحالا نتونستن آتو بگیرن از من. اگه بخواد هزارو یک راه هست. شمارمم که داره. مشکلم اینه که کلا نمیخاد وگرنه صبوری میکردم

مردا خیلی غیر قابل پیش بینی تر از ما خانوما هستن فقط مراقب باش که طوری باهاش رفتار نکنی که بفهمه مشتاق هستی چون امکان داره جا بزنه مردا از اینکه دنبال کسی باشن و به دستش بیارن بیشتر احساس پیروزی میکنن تا برعکس 

ببخش که طولانی شد عزیزم

مردا خیلی غیر قابل پیش بینی تر از ما خانوما هستن فقط مراقب باش که طوری باهاش رفتار نکنی که بفهمه مشت ...

نه عزیز دلم، حرفات خواهرانه و دلسوزانست، ممنون که امید دادی بهم و همینطور ممنون از راهنماییت