من از امروز عصر گلامو بردم توحیاط ..حسن یوسف و شمعدونی شفلرا الوئه ورت.قاشقی سانسورا برگ بیدی..اهل تبریزم هوا که برا گل و گیا سرد نیس..تو حیاط خوب رشد میکنن؟
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
با سلام ، سانسوریا و قاشقی اصلا نور مستقیمو دوست ندارن ، مخصوصا سانسوریا ،، تا خراب نشده بیار بذار تو خونه جایی که نور غیر مستقیم(پشت شیشه ) دریافت کنه
🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
خونه بهتره دمای بیرون کمو زیاد میشه گلا خراب میشه مخصوصا الان اصفهان هم باده هم سرده شبا
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
مادرشوهر همه گلاشو دوهفته بیشتره گذاشته حیاط هیچیشونم نشده..ولی گلا من رشدشون کمه تو خونه ینی رشدی ن ...
برای رشد خوب اولا گلدون سایز مناسب ، دوما خاک مناسب ، و سوما نور مهمه ، حیاط دلیل رشد نمیشه ،، من اطلاعات کافی دارم درموردش دارم هرکدومو مشکل داری بگو تا بگم
🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘