2777
2789
عنوان

واقعا حقم بود😭😭؟؟؟؟؟

453 بازدید | 29 پست

آقام یک روز و نصفی سر کاره یک روز و نصفی هم خونه یک روزی که خونه اس میره ده شون کار دارن با مادر پدرش تا دم غروب فردا شم میره سر کار 

امروز روز بیکاریش بود  طبق معمول همیشه صبح زود رفت من چون خواب بودم نفهمیدم کجا میره نگو رفته تعمیرگاه اش چون قبلا صافکاری داشت تازه شغلشو عوض کرده هنوز مغازه اش رو تحویل نداده  ظهر اومد خونه من چون نمی دونستم صبح زود پانشدم ناهارم هم کوکو اسفناج درست کردم داشتم با دخترم می خوردم که یهو اومد تو خیلی عصبی بود گفتم ناهار خوردی که شروع شد بلند بلند ناهار کجا خوردم گفتم خو بیا کوکو میخوری گفت نع اسفناج درست کردی که سرده دوباره میگی سرم داره گیج میره و.... 

بقیه اش رو بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخونم عزیزم

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

گفت من برم خونه مادرم راحت ترم اینجا کسی به من کاری نداره فقط پول بیارم دگه بسه  واقعا موندم  خودش میره خونه شون همین دیروز بعد از ظهر که اومد ناهار خورد رفت خونه مادرش بخوابه بچه دومم رفلاکس داره اذیت میکنه همش مگه اعصابش ندارم

یه خورده بحث کردیم اومد منو با چوب زد الانم خیلی سر سنگینم احساس میکنم میخواد معذرت خواهی کنه ولی چون من همیشه پیش قدم میشدم نمیاد 

من هیچ وقت زیر بار نا حقی نرفتم از بچگی خیلی بهم زور گفتن ولی هیچ وقت برا چیزی که به ناحق بوده اهمیت ندادم حالا میگید کجای کار من عیب داشت؟؟؟ واقعا موندم بديش اینکه فردا باس بره سر کار تا پست فردا نمیاد یه خورده از هم جدا میشیم نمیخوام عادت کنه به این قهر های طولانی 

خب مرد وقتی سرکاره با هر مدل ادم حرف میزنه عصبی میاد خونه خب بحث نکن باور کن فقط تو هستی که زورش بهت میرسه میدونم کارش اشتباهه ولی خب بیرون اعصابش خراب میشه درک کن

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام