2777
2789

شوهرم هروقت ی شکی بهش میکردم همش ی دلیلی بود ک بتونه منو قانع کنه ک اصلا چیز مهمی نبود ولی این دفعه بهم ثابت شد.خیلی بهم سخت گذشت تا بتونم کنار بیام .وولی الان بهش هیچ حسی ندارم .نه دوستش دارم نه بدم میاد ازش .چکار کنم اوضاع واسم مث قبل شه .این وسط بحث رابطه زناشویی هم هس ولی من هیچ حسی ندارم بهش .دلم میخواد مث قبل زود ببخشمش ولی نمیتونم .خیانتشم شاید از نظر بعضیا  پیش پا اوفتاده باشه ولی واسه من جدی و مهم بود .

خواهش میکنم جواب بدین ک چجوری کنار بیام .من وقت ندارم ولی ب نظرتوون احتیاج دارم .بچم داره گوشیوو ازم میگیره خواهشا جواب بدین ک خوابید بیام بخووونم .بازم از کمکاتون ممنونم .

چند وقت از خیانتش گذشته؟با حرفاش ارومت نکرده؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه وقتی مرد به زن خیانت میکنه فقط باعث میشه زن افسرده بشه و اعتماد به نفسشو از دست بده به نظر من اگه برات ممکنه که یه مدت بری خونه پدرت برو ولی اگه مخوای کسی نفهمه و یه فرصت دیگه به شوهرت بدی صبرر کن و اول ببین با کی بوده بعد اعتماد بنفست بالا ببر یه مدت کم محلی کن تا متوجه بشه که البته اینجور مردا به هیچ صراطی مستقیم نیستن . به خاطر ارامش خودت و بچت پای زندگیت بمون البته با یکم تغییر از خودت

شب غم تو نیز بگذرد ولی....در این میان دلی ز دست می رود✋🐢..........

من خیانت ندیدم ولی خواهرم که دیده میگه هیچوقت فراموش نمیکنم .خوب اعتماد مثه یه کاغذ میمونه مچاله بشه دیگه مثه روز اول صاف نمیشه .باید روی خودت کار کنی چیزای جدید یاد بگیری و بدونی که مرد همه چیز زندگی نیست .سخته باید به خودت فرصت بدی .هر چی تو دلته به همسرت بگی 😔

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
حست نسبت به اون دختر یا زنی که اونده چیه؟ خیلی دوست دارم بدونم

هیچی .فقط از شوهرم ناراحت شدم .دختره توو اینستا عکسای لختیشو گذاشت شوهرمم ک من التماسش میکردم نگام کنه کلا از اول اول اول سرد بود ،براش استیکر فرستاد .

از زمانش خيلي گذشته؟

بابد به زندگيت فرصت بدي يكبار بشين موضوع رو با خودت حل كن خيلي سخته ولي ما زنا مثه سنگ زير اسيابيم همه ش فشار رومونه

عزيزم بنا به دلايلي داري زندگي ميكني باهاش به اونا فكر كن و خودتو يكم اروم كن

زندگي ادامه داره

گذرزمان خیلی دردها رو آسونتر میکنه.ولی قرار نیس حتی بعد چندسال یادت بیفته ناراحت نشی.برای درمانش هردو باید تلاش کنید او اعتمادسازی کنه شماهم بخاطر خودت هم که شده یجوری خودتو سرگرم کن تاکمتر بهش فکرکنی.