2777
2789
عنوان

اولین گوشی که داشتین چی بود و چه سوتی هایی باهاش دادین؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 20 پست
اولین بار ک گوشی گرفتم نمیدونستم آهنگ پیشواز چیه ی بار ک زنگ ب دایم زدم صدای ی مرد اومد منم شروع کرد ...

منم بلد نبودم اهنگشو عوض کنم تا دوسال هرکی زنگ میزد همین ممد نبودی ببینی ... رو میخوند یبارم خونه مامانبزرگمینا بودیم ساعت 6 صبح بابام بهم زنگ زد پسرخالم یهو سر پرید گفت چیشده جنگ شده چخبره دویید حیاط😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داغون نشد که من زخمی شدم سرش این یه آخم نگفت 😂😂

🤣🤣🤣خداوکیلی این گوشیای قدیم خیلی جون دار بودنا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم بلد نبودم اهنگشو عوض کنم تا دوسال هرکی زنگ میزد همین ممد نبودی ببینی ... رو میخوند یبارم خونه ما ...

اتفاقن مم بلد نبودم آهنگ پیشوازو عوض کنم وابییی خدا ی آهنگ لری بود ک خیلی با سوزم میخوند تا 3 سال رو گوشیم بود فک کن استاداممم چند بار ک زنگ زدن ب گوشیم برا پروژه ام هر کیم میزد فردا جلو بچه ها سرکلاس ب روم می آوردش میخندیدن پسرا میگفتن بزار ما هم گوش کنیم خخخخخ بدتر از همه از ی پسر ک خوشم میومد اونم با دوستم کار مشترک داشتم وقتی زنگ زد همون آهنگ بود دوستم میگفت تا ی ساعت یادش میومرد میخندید خخخخ هنوزم دارمش

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️