2777
2789
عنوان

سر درد بخاطر کتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 79 پست
حداقل مسکن بخور ببین بهتر نمیشی این مواقع زنگ بزن ۱۲۳،با کوتاه اومدن وقیح تر میشه مگه در مورد چی ب ...

به مامانم فوش ناموسی میده میگه دخالت میکنه تو زندگیمون توهم داره با مادرم براش نقشه میکشیم. منم گفتم مادره خودته اینایی که گفتی افتاد تو جونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه دفعه رفتم پزشکی قانونی اما به دست وپام افتاد موقع پرداخت دیه الان که گذشت کردم عین دیونه هاست ...

چجوری رفتی همون موقع زدی رفتی بيرون؟ آخه نصفه شب منو میزنه چیکار کنم اونم تو این کرونا و شهر غریب. میخواستم زنگ بزنم 110 خواستم برسونمش گفت بزن بهتر من از هیچی نمی‌ترسم دیتم میدم گمشی

چجوری رفتی همون موقع زدی رفتی بيرون؟ آخه نصفه شب منو میزنه چیکار کنم اونم تو این کرونا و شهر غریب. م ...

چند شب پیشم شوهرم دست روم بلند کرد البته منم زدمش لباساشو پاره کردم گوشیشو شکستم فحشش دادم 😔😔😔

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
اَی گوه تو ملکه شدنی که اینجوری به دست بیاد

بیخیال کسی که ملکه شوهرش باشه که اینجوری کتک نمیخوره

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

چجوری رفتی همون موقع زدی رفتی بيرون؟ آخه نصفه شب منو میزنه چیکار کنم اونم تو این کرونا و شهر غریب. م ...

من رو هم نصف،شب میزنه تا صبح منو بیدار داره باحرفاش رو مخم راه میره باید اول شکایت کنی که بهت نامه پزشکی قانونی بده 

چند شب پیشم شوهرم دست روم بلند کرد البته منم زدمش لباساشو پاره کردم گوشیشو شکستم فحشش دادم 😔😔😔

بچه هاتون چیکار میکنن دیونه نمیشن. بچه من فقط جیغ میکشه میخواد فرار کنه صدای باباشو میشنوه 

بچه هاتون چیکار میکنن دیونه نمیشن. بچه من فقط جیغ میکشه میخواد فرار کنه صدای باباشو میشنوه 

اخی بمیرم براش چندسالشه

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین