یه خونه 45 متری تو پایین شهر تهران خریدیم. نمیدونم چرا خوشحال نیستم چون فکر میکنم هم عجله ای شد هم جاش خوب نیست هر چی همسرم میگه خوبیش اینه از خودمونه باز دلم اروم نمیشه . بنظرتون اشتباه کردیم خریدیم ؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه خیلیم کار خوبی کردین داره روز به روز گرون تر میشه. اگه میموند چندوقت دیگه همینو هم نمیتونستید بخرید. ایشالا به خوشی تو خونه جدیدتون بشینید❤️
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
به قول شوهرت همین که میدونی این خونه واسه خودتونه و غم و غصه برای کرایه خونه و جابجایی نداری باید هر لحظه خدا رو شکر کنی. میتونید کم کم پسانداز کنید و خونه بزرگتر بخرید.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
یه ساله مستاجریم . اینم با وام ازدواج خریدیم . دیگه از این پول های قلمبه به دستمون نمیاد
امیدت به خدا باشه. اینقدر خودتونو کوچیک نبین. واسه خدا کاری نداره که به روزی شما برکت بده و بیشترش کنه. به جای کوچیکی و ناتوانیِ خودت، چشمت به بزرگی خدا باشه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب