2777
2789
عنوان

سوال درباره کودک حدود سه ساله

239 بازدید | 19 پست

دوستان دختر من حدود سه و سال و نیم داره. از بچگی از زبون عروسکاش باهاش حرف میزدیم... بعدش از زبون لوازماش و حتی غذا هم باهاش حرف میزدیم که مثلا منو ننداز زمین و... حالا بچم همش با همه لوازم و حتی با خودش حرف میزنه... این بده؟ به نظرتون چکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه ندارم ولی خییلی ازبچه هارودیدم باخودشون اساب بازیاشون حرف میزنن حتی هفت هشت ساله ام دیدم 

ولی توسن دخترشمافک کنم عادیه

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

دختر من دوست های خیالی خفن هم داره

تازه مامان یکی شون نی نی دنیا آورده میگفت چرا نرفتیم بیمارستان دیدنش😁😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

عادیه  عزیزم

من هنوز با 30 سال سن میرم حموم کف بازی میکنم چه توقعی از بچه داری😂

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
پس عادیه؟ خدا خیرت بده خیالم راحت شد

او جاریه من دخترش فقط حرف میزنه.با در با دیوار با دوچرخه با هوا اینه میگیره در گوشش مثلا تلفنه حرفای کارتونی یاد میگیره به دوست خیالیش میزنه.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک