سلام نوزاد سه ماهه دارم حدود ۲۰ روزه مدفوع سبز خلط داره خونی هستش دکتر میگه حساسیت به پروتئین گاویه میگه لبنیات کلا حذف کن من وقتی شیر میخورم شیرم میاد چه کنم تا الان حذف نکردم ممکنه به خاطر خوردن گرمیجات باشه من گرمیجات خورده باشم خون اومده باشه
حتما حذفش کن داری بچتو عذاب میدی اون خلطا و خون ها پرزهای روده بچته بی رحم نباش بچه من 50 روزه ست و ...
وای خاک تو سرم راس میگی؟؟؟خدا منو لعنت کنه الان بعد از نه ماه فهمیدم الانکه دخترم نه ماهشه با حرف شما فهمیدم..من دخترم هشت ماهه دنیا اومد وقتی دنیا اومد ۲/۵بود ۳۶روزش ک شد وزنش شد۲یعنی داشت وزن کم میکرد ولی الان ک حرف شماروخوندم یادم افتاد...یادم افتاد روزا اول همش تو مدفوعش رگه ها خونی بود..تو۳۶روزگی بردمیش دکتر..گفت باید بستری بشه ..بستری ک شد متوجه شدن رودش پرز نداره یعنی پرزاش از بین رفتن و پروتیین شیرو دیگه جذب نمیکنه حساسیت فوق العاده شدید یک ماه تموم بستری بود و بعلت دادن ی شیر خشک معمولی۷روز تو ان ای سی یو بعداز،امتحان کردن حدود ده تا شیر خشک بالاحره ی شیرخشکی ک تمام پروتییناش تجزیه بودن و نیار ب پرز واسه تجزیه نداشت بهش ساخت الان دیگه نه ماهش شده و خداروشکررتپلی شده غذا بهش میدم..ولی الان با حرف شما روزای اولش اومد تو ذهنم ک دفع خونی داشت حالا من دلیلشو فهمیدم