2777
2789

من یه کانال تلگرام میخوام که لباس های بچگانه داشته باشه پرداخت درب منزل باشه عید نتونستم برا بچم لباس بگیرم لباساش همه کوچیکن 

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از زیر بیست خرید میکنم پرداخت درب منزل نداره. کانال تلگرام که اصلا خرید نمیکنم.‌چطور اعتماد میکنی؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دیجی کالا قیمت هاش زیادی گرون نیست؟

من عزیزم ۴ دست خریدم شد سیصد تقریبا من چون مطمئن تره خریدم به بقیه زیاد اعتماد ندارم

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
من از زیر بیست خرید میکنم پرداخت درب منزل نداره. کانال تلگرام که اصلا خرید نمیکنم.‌چطور اعتماد میکنی ...

نگفتم خرید کردم ازشون گفتم چون پرداخت در محل نداره اعتماد نمیکنم

مهرسای نازم فرشته کوچولوی من و باباش۸/۲۸ زمینی شد

هیچ جا الان پرداخت درب منزل نیست حتی دیجی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من از زیر بیست خرید میکنم پرداخت درب منزل نداره. کانال تلگرام که اصلا خرید نمیکنم.‌چطور اعتماد میکنی ...

زیر بیست کجاس؟ برنامه هس یا پیج اینستاگرام؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
نگفتم خرید کردم ازشون گفتم چون پرداخت در محل نداره اعتماد نمیکنم

خوب منظورم اینه خرید نکن چون اعتمادی بهشون نیست. 

فقط سایتهای معتبر. حتی اگه پرداخت آنلاین باشه مثل دیجی کالا

دیجی کالا لباسهای تولیدی ایرانی هم زیاد داره ست ۴۰ تومن و حتی کمتر.‌من از اون مدلاشم خریدم یکم قواره هش کوچیکتره فقط ولی جنسشون خوب بود

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀