2777
2789
عنوان

همه ی مردا میگن از زنهای عملی و پلنگ بدمون میاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 89 پست
اخ اخ من یه بار رفتم دارو خانه زیاد شلوغ نبود پشتم یدونه از این پلنگا اومد وایییی چشمتون روز بد نبین ...

صندوق دار 😑😑😑😄😄😄 بی جنبه هستن خانماهم بد لباس میپوشن هردو مقصرن

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نمیشی اینجوری میگه یا بهش حرف نمیزنی

ناراحت میشم چکارکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حرف باد هواست 😐 همشون شل میشن الا من خودمم اسن دافا رو میبینم شل میشم چه برسه مردا 😂😂

واالا منم 

البته اون خوشگلاش 😐😂😥

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
خيلى دوس دارم امضات بخونم ولى مغزم از كار افتاد

امضام سر جاشه هر وقت مغزت دوباره کار افتاد می تونی بخونی 😄

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

خخخ عاشق پی نوشتت شدم😂

میخواستم دهنمو صاف نکنننننن خواهر

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
ناراحت میشم چکارکنم

شما ھم بگو من یہ دونہ شوھر سیکس پک میخوام 😬💙

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐