2777
2789

اضافه وزنت خیلی زیاده رژیم سریع اونجوری جواب نمیده راهت خیلی طولانیه کالری شماری کن در کنارش تو خونه برقص ورزش کن دمنوشای گیاهی استفاده کن قند شکر ممنوع روغن و نون و برنجم محدود کن بیشتر حجم غذاتو سعی کن پروتئین و سبزیجات تشکیل بده

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم هایی که دوستام خیلی خوووووب نتیجه گرفتن رژیم کتوژنیک بوده

بدون گرسنگی لاغر میشی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بروتاپیک بامداد خمار.

رژیم سریع یر.

حتما دوساعت پیادره روی داشته باش البته از یک ساعت شروع کن برسون ب دوساعت ک بدنت عادت نکنه و استپ کنه

روتغذیت کار کن باودت تعارف نداری ک هرچی میدونی چاقت میکنه نخور یا یک روز در هفته بخور و.....

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
یه هفته بیا پیش من تضمینی لاغر میشی از بس ما هیچی نمی خوریم 

بزن قدش رفیق

منم نظرم همین بود

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
رژیم سریع بدرد نمیخوره  از الان برنامه داشته باش واسه عید  من ۲۰ کیلو کم کردم با کالری ش ...

نکنه شمام مث من ناخواسته بود؟؟؟

واسه منکه از عوارض لاغری😑😑پسرم یکسالش بود که فهمیدم باردارم

حالا دوباره دارم کم میکنم چیکار کنم حامله نشم باز😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

عزیزم بهترین کار اینه بری پیش کارشناس تغذیه تا رژیمی بهت بده ریزش مو نگیری یا افسرده نشی من رفتم تحت نظر کارشناس از ۹۴ کیلو رسیدم ۶۲ تو ۶ ماه فقط تو خونه نرمش میکردم صورتم اصلا خراب نشد 

یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...

منم تپل که بودم همه مسخرم میکردن با کالری شمار کرفس لاغر شدم حالا که ده کیلو کم کردم همه میگن چرا لاغر شدی

کلا پشت و جلو مردم نمیشه دراومد

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏

رژیم سریع وجود نداره

راه اول و آخر هم اینه که قفل بزن به دهان و معده 

کم بخور ، خیلی کم بخور ، در هر وعده شش قاشق غذایی که برای خانواده پختی بخور و در هر میان وعده یک سیب یا یک لیوان شیر و بقیه اوقات داشتی از گرسنگی هلاک هم میشدی چیزی به جز آب و دمنوش نخور 

از صبح که پامیشی تا شب که میخوابی آب بخور و آب بخور و آب بخور 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزم یهو وزن اضافه نکردی ک بخوای زود کم کنی

اگر پول داری اسلیو معده انجام بده

اگر دوست نداری عمل کنی شیرینی و چربی ب کل حذف کن و خوراکت هم کم کن و روزی یک ساعت پیاده روی تند داشته باش ماهی ۴ کیلو کم میکنی

يك دختر دارم شاه نداره