2777
2789
قبوله من لاغرشم بمیرمو لاغر شم عزیزم

اینجوری نگو عزیزم

من خودم یه زمان ارزوم لاغری بود که خداروشکر با کالری شماری و ورزش لاغر شدم الان رعایت میکنم که چاق نشم

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ی روز یا دوروز در هفته ام رژیمتو شکوندی اصلا عذاب وجدان نداشته باش و قویتر ادامه بده اون شکست رژیمتم برا اینکه وزنت استپ نکنه بهت کمک میکنه😆

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

با کالری شماری و ورزش ماهی ۵.۶ کیلو کم میکنی یه رژیم دیگه هم هست که بدون گرسنگی میتونی لاغر کنی اگر اشتباه نکنم اسمش کتوژنیک هست

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
سلام چجوری میشه توضیح بدین

سلوم.

کالری شماری ینی میسنجی بدنت چقد انرژی میخاد توهمون اندازه انرژی هرروز بهش میدی.

چون وختی بدن چاق میشه ک انرژی بیشترز انرژی موردنیازبدن از غذاها دریافت بشه.

روش محاسبش تو نت هست برنامه کرفس مانکن هم توبازاد دانلود کنین توضیح داده.

مثلا اگ نهارماکارونی داری بهت اجازه نمیده ی بشقاب پر بخوری چون بیشترز انرژی موردنیازته ومثلا ی کفگیر بت اجازه میده.باورکن باهمونم سیر سیرمیشی.

چون ممولا ماغذامیخوریم چون خوشمزس یا حیف دور بریزیم.

سالم خوری روهم بهت یادمیده

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

نکنه شمام مث من ناخواسته بود؟؟؟ واسه منکه از عوارض لاغری😑😑پسرم یکسالش بود که فهمیدم باردارم حالا ...

آرره😅😅😅

تا دوروز گریه میکردم آخه بچه اولمو ۵ سال انتظار کشیدم با کلی دوا و درمون باردار شدم بعد زایمان افتادم به رژیم و ورزش ۲۰ کیلو کم کردم ۱۰ کیلو دیگه میخاستم کم کنم هی میرفتم رو ترازو میدیدم اضافه شدم دیگه تهوع و قطع پریود فهمیدم باردارم ناخواسته 😑😑

دکترم همیشه میگفت لاغر کنی شانس بارداری میره بالا سر اولی میگفت 

ولی خب فاصله شون خوبه دخترم ۳ سال و دوماه بشه دومی دنیا میاد 

قبوله من لاغرشم بمیرمو لاغر شم عزیزم

پاییز یچیزی بهت میگم من امروز اتفاقی دیدم تو همین نی نی سایت

یه چیزی هست به اسم سابلمینال

چیزی که من فهمیدم یه فایل صوتی هستش که باید گوش بدی رو مغز اثر میذاره و باعث میشه بدن طبق خواستت عمل کنه

برا همه چیم دیدم هست

مثلا چاقی لاغری رنگ چشم و فلان و وهمان

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
چطورکالری شمارمیکنید؟من ترازوندارم برای وزن خوراکی ها

منم ندارم ترازو

بیشترش که قاشقی و کف دستی و لیوانی و ایناست آسونه

خوراکی ها هم که اکثرا رو بسته شون وزن زده

کم پیش میاد گرمی بخوای حساب کنی که اونم چشمی حساب میکنی دیگه چاره ای نیس.خورد خورد دستت میاد 

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من خودم انقد لاغرم دارم میمیرم از لاغری 

منم همینطور 

آرزومه که چاق شم

عین چوب جارو هستم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

غذاهايي با كالري كم بخور،برو باشگاه بعدش غذا نخور تا چند ساعت ،من ٤٥كيلو بيشتر نيستم يعني ارزومه بشم ٥٥

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

استارتر اصلا ناامید نشو من قبل بارداریم ۵۸ کیلو بودم پایان بارداریم ۹۰ کیلو شده بودم یعنی به قدری افسرده شدم که اصلا از اوایل زایمانم با پسرم عکس ندارم همه رو پاک کردم ولی بعد با کالری شماری به راحتی وزن کم کردم و شدم ۵۵ کیلو الانم یه کم اضافه کردم دوباره رژیم گرفتم بشم ۵۵. فقط و فقط اراده لازمه من واقعا میشد یه وقتی از شدت گرسنگی ضعف میکردم ولی یه خرما میخوردم میخوابیدم سراغ چیزای مضر نمیرفتم

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗