2777
2789

نگرانم مایع دورش ۲۳۰ mmبود تو ۳۲ هفتگی الان تو هفته ۳۴ هستم نگرانم زایمان زودرس نیاد سراغم نی نی گناه داره

سی و هشت هفته رفتم سونو فهمیدم آب دورجنینم زیاده همون روز سزارینم کردن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد زیاد بود وزن بچتون نرمال بود  

بخدا یادم نیس چقدر بود وزن بچمم ۳٫۵بود فشارمم نوسان داشت سه تادکتر ختم بارداری اعلام کردن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من دیروز رفتم یونو مایع دورش 85mm بود به مامام نشون دادم گفت خوبه ولی حس میکنم کمه به نظرتون کم نیست ...

شما اخراشی نگران چی هستی من دوسدارم بچم تا هفته ۳۸ شکمم باشه

بخدا یادم نیس چقدر بود وزن بچمم ۳٫۵بود فشارمم نوسان داشت سه تادکتر ختم بارداری اعلام کردن

من شنیدم افزایش اب جنین باعث میشه نوزاد خیلی چاق بشه و زود دنیا بیاد و ..

خودت خواستی یا مجبور ب سز شدی؟

نه بابا اصلا اجازه نمیدادن سزارین شم هرچی بهشون گفتم قبول نکردن ...رفتم برا زایمان ماما گف الان آمپول فشار بهت میزنیم تاشب زایمان می‌کنی حتی یه درجه هم باز نبود نیم ساعت بعد که اومد بزنه یه دکتر اومد گف این فشارش بالاس تا صبح هم زایمان نمیکنه اگر هم بکنه یا خودش تشنج می‌کنه یا بچه میمیره خدا خیرش بده سزارین کردم

من شنیدم افزایش اب جنین باعث میشه نوزاد خیلی چاق بشه و زود دنیا بیاد و ..

نشنیدم ،شاید

نه چون ۲۹ هفته آمپول بتا زده بودم وزنشم ۳.۸۰۰ بود

خداروشکر وزنشم ایده ال بوده من امپول بتا نزدم ولی حرکاتش جدیدا فشار میاره ب دیواره رحمم و گاهی حس میکنم واژنمو یه چی قلقلک میده و گاهی زیر دلم درد خفیف میگیره ترسم فقط از زایمان زودرس هست وحشت دارم از زایمان طبیهی دوستدارم بچم تا هفته ۳۸ شکمم باشه یکم وزن بگیره خدا کنه ابش نرمال بپشه خیلی ناراحتم خیلی