2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب این موقع صبح اصلا تعبیر نداره به خاطر فکر اشفته خودت هست

صدقه بده و دیگه هم بهش فکر نکن

من موقع بارداری کابوس زیاد میدیدم

حالا که کلا دوره اعصاب خورد کنی هم هست

مطمین باش تعبیر نداره

خواب اون ساعت تعبیری نداره استرس سمه واست نکن اینجوری با خودت قرار نیست همه خوابا تعبیر شن

نمیدونم فوبیا مرگ دارم این خوابارو هم میبینم بیشتر اذیت میشم داره منو از پا درمیاره

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
خواب این موقع صبح اصلا تعبیر نداره به خاطر فکر اشفته خودت هست صدقه بده و دیگه هم بهش فکر نکن من مو ...

فوبیا مرگ دارم دیگ خسته شدم بخدا همش کابوس میبینم دوساله وضعم همینه دارم از پا درمیام

فوبیا مرگ دارم دیگ خسته شدم بخدا همش کابوس میبینم دوساله وضعم همینه دارم از پا درمیام

این خواب دیدن به خاطر همین ترست هست

تو داری مادر میشی این فکرها چیه

قراره نی نی دنیا بیاری بهش شیر بدی بزرگش کنی بفرستیش مدرسه ....هررور شاهد بزرگ شدنش باشی

اگه تمام وقت به جای فکر های بد فکر اون نی نی و اینده اش باشی دیگه به مرگ فکر نمیکنی

این خواب دیدن به خاطر همین ترست هست تو داری مادر میشی این فکرها چیه قراره نی نی دنیا بیاری بهش شیر ...

درسته حق با تو هستش ممنون دوست گلم بابت دلداریت😘😘