2777
2789
عنوان

خانوم های باردار لطفا بیاییددددد

79 بازدید | 6 پست

من دیروز یه جا کار داشتم مجبور بودم که برم یه ۲ یا ۳ ساعتی سرپا بودم .....مانتو پوشیده بودم خیلی سردمم بود هوا سرد بود ......خلاصه کمر درد گرفتم اومدم خونه استراحت کردم خوب شدم ....حالا طرفی که نی نی هست عطسه میزنم یا دستمو میزارم روش مثل گرفتگی درد میگیره ....پشتمم بخاطر سرما الان گرفته عضلاتش  ......طبیعیه یا برم دکتر؟

اره طبیعه منم اینجوری بودم نگران نباش بیخود

خداروشکر.....خیلی نگران شدم تا صبح استرس داشتم ...لک بینی و اینا هم ندارم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌کمرمم خوب شد فقط مونده اونجا که نی نی هست ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر.....خیلی نگران شدم تا صبح استرس داشتم ...لک بینی و اینا هم ندارم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌کمرمم خوب شد ف ...

حووب میشه دیگه تیر کشیدنو این انقباضا کم کم برات عادت میشن چون به مرور پوستت داره باز میشه و رحمت بزرگتر

حووب میشه دیگه تیر کشیدنو این انقباضا کم کم برات عادت میشن چون به مرور پوستت داره باز میشه و رحمت بز ...

مرسی عزیزم راهنماییم کردی ....آره انگار شکمم داره بزرگ میشه ....فردا هشت هفته ام و یک روزم میشه