2777
2789
عنوان

مامانای باردار یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 56 پست
نه میگی زایشگاه شلوع باشرو میگم .نترس جا براتوام هست خخ

مگ نمیدونی 

چند سال پیش صداسیما رفت بود تو بیمارستانا ۸/۸/۸۸دکترا اعتراض میکردن میگفتن همه کسایی ک زایمانشون چندروز قبل یابعده این تاریخه اصرار دارن امروز زایمان کنن ،

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه خیلی اتفاقی بود ،اصلا خودمون نمیخاستیم تا ب شوهرم گفتم گفت واییییییییی خداکنه نیفته اونرو ...

خب شلوغ باشه شمام یکی مثه اونا

ولی حیفه تاریخه رو از دست نده البته بگم امکان جا به جا شدن تاریخش ۹۵درصده مخصوصا اگه طبیعی باشی ولی اگه سز باشی دقیقه اونم شکم اول

خب شلوغ باشه شمام یکی مثه اونا ولی حیفه تاریخه رو از دست نده البته بگم امکان جا به جا شدن تاریخش ۹۵ ...

شوهرم میگه خدا کنه عوض شه تاریخ 

میگ شلوغ باشه زایمانت سخت میشه 

مگ نمیدونی  چند سال پیش صداسیما رفت بود تو بیمارستانا ۸/۸/۸۸دکترا اعتراض میکردن میگفتن همه کسا ...

ایشششششه .ک چی مثلا .مهم دنیا اومدن سالم بودن بچست . خوش بحال تو بدون دردسر تاریخت درسته خخخ .اونا براکلاسشون .انشالله مشکلی پیش نمیاد اون روز جوجوتو بغل میکنی بی دردسر

ایشششششه .ک چی مثلا .مهم دنیا اومدن سالم بودن بچست . خوش بحال تو بدون دردسر تاریخت درسته خخخ .اونا ب ...

والا بخدا 

فدات گلم 

انشالله

خب شلوغ باشه شمام یکی مثه اونا ولی حیفه تاریخه رو از دست نده البته بگم امکان جا به جا شدن تاریخش ۹۵ ...

بچه اولم  سه روز دیرتر دنیا اومد .عوضیا سزارینم نکردن مدفعشو خورده بود بچم بستری شد .چقد سخت گذشت بهم اون روزا هییی

وووای نگووو اخی بعد سزارینت کردن

نه بابا یبارررفتم روز تاریخ گفتن کیسه ابت پار نشده برو .فرداش رفتم ضربان قلبو گرفتن گفتن خوب .۵ صب کیسه اب پاره شد .نیم ساعت تا بیمارستان امادم کنن ۱۰ اینا طبیعی زاییدم .تو زایشگاه فشارمم افتاد .کلا ابکشم کردن منو بچمو دیگه