2777
2789

آنلاین بخر 

جدی میگم نرو بیرون

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین ریسکی نکن !! فکر خرید از اونجا ها رو هم نکن که آلوده ترین بخش های تهران هستن

الان لازم نیست همه وسایلش رو بخری ، چند تا وسیله ضروری رو آنلاین بخر ، خیلی از فروشگاه ها سایت دارن

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

از سایت mynini یا پیج اینستای گوگولی میتونی ضروریا رو سفارش بدی فعلا 

جفتش مطمئنه من خرید کردم 

تا این لعنتی تموم شه انشالله بری خرید 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 
از سایت mynini یا پیج اینستای گوگولی میتونی ضروریا رو سفارش بدی فعلا  جفتش مطمئنه من خرید کردم ...

چند روزه سفارشو میارن؟گوگولی رو میگم عزیزم

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
چند روزه سفارشو میارن؟گوگولی رو میگم عزیزم

من صندلی غذا سفارش دادم ۲ روزه رسید 

تقریبا هفته آخر اسفند

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی