2777
2789
عنوان

چه جوری ازشوهرم شکایت کنم

401 بازدید | 15 پست

بهش گفتم هیزی بحثمون شدچنان بلایی به سرم اورد

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

چیکار کرد

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

حق داره

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن 123 همسر آزاری عزیز 

😂😂😂😂😂⁦✌️⁩

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
شما برو دادگاه دادخواست بده که این بلا را سرم آورده بعد خودشون میفرستنت پزشکی قانونی که تایید بشه جا ...

بایدحتمااول برم دادگاه؟باکمربندزدم هزارتاتوهین کرد

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

لباساموجمع کردم گفت اگه رفتی دیگه حق نداری برگردی خودت داری زندگیتوخراب میکنی

والا نمیدونم اس ام اس آمده بود برا شما نیومده نوشته بود همسر آزاری و کودک آزاری با 123 تماس بگیرید&n ...

بعید میدونم کاری بکنن. زنگ بزنیم حتما میان نصیحت میکنن که هر چی شوهر میگه بگین چشم تا دعوا نشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
بایدحتمااول برم دادگاه؟باکمربندزدم هزارتاتوهین کرد

بله دیگه شکایت از دادگاه باید شروع کنید جای دیگه نمیشه دادخواست مهمه طلاق ننویسید فقط بنویسید همسر آزاری ضرب و شتم با کمربند و فحشو ناسزا

بله دیگه شکایت از دادگاه باید شروع کنید جای دیگه نمیشه دادخواست مهمه طلاق ننویسید فقط بنویسید همسر آ ...

یعنی نمیشه اول برم کلانتری

یعنی نمیشه اول برم کلانتری

کلانتری برای وقتیه که مامور شاهد قضیه بوده و صورت جلسه میکنه برگه را میده که روی برگه صورت جلسه در دادگاه اقدام کنید ولی وقتی که شما گزارشی به پلیس نکردین باید برین دادگاه دادخواست بدین که چنین کاری کرده و شکایت کنین ازش چون خیلی بی رحم بوده با کمر بند زده واقعا دل سنگه

بازهم میپرسم از دوستم وکیله بهتون میگم