2777
2789
یباربخشیدم باز یک ماه پیش ازش پیام دیدم با ی دختر...الان هرکار میتونم ی روز میبخشم یروز نه.

نمیخام حرفای الکی بهت بگم ک اره ببخش محبت کن بهش و این چرت پرتا 

وقتی یبار بخشیدی و فرصت دادی باز گند زده مطمئن باش دفه های بعدی هم وجود خاهد داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درچه حدی بوده خیانتشون شما از کجا فهمیدید

چندسال پیش میدونم قرار هم گذاشته بود با یکیشون.الان ی ماه پیش پیام دیدم با یکی دیگه.در حد پیام بود این

خدا لعنتش کنه..زندگی بچم نابوده

خیلی سخته.من پیر شدم از بس سوختم.الان بازم ب کاراش ادامه میده مطمعنم.چون شبا سرش تو گوشیه مشکوکه

توبه گرگ مرگه .من دیگه بی حس شدم عین ادمی که پشت هم سیلی میخوره و دیگه درد رو حس نمی کنه

نمیخام حرفای الکی بهت بگم ک اره ببخش محبت کن بهش و این چرت پرتا  وقتی یبار بخشیدی و فرصت دادی ...

قبول دارم...الانم میدونم هست چون مشکوکه.تا میرم کنارش یدفعه صفحه رو میبنده

توبه گرگ مرگه .من دیگه بی حس شدم عین ادمی که پشت هم سیلی میخوره و دیگه درد رو حس نمی کنه

دلم واسه دخترم میسوزه.هرشب دستشو میگیرم و زار میزنم...خدا چرا سرنوشت من و دخترم اینجوره

قبول دارم...الانم میدونم هست چون مشکوکه.تا میرم کنارش یدفعه صفحه رو میبنده

عزیزم مردی ک یبار خیانت کنه باز هم میکنه

شوهر خاهرم خیانت کرد خاهرم بخاطر بچش بخشیدش ولی...بازم خیانت دید 

ای خدااااااااااااا من واقعا از دیدن تاپیک های خیانت رنج میکشم نه حرفی برای گفتن دارم نه جایی برای دل ...

فقط واسم دعا کنید ب ارامش برسم...تموم بدنم داره میلرزه الان

فردا میرم خونه پدرم و همه چیو تموم میکنم

فقط واسم دعا کنید ب ارامش برسم...تموم بدنم داره میلرزه الان فردا میرم خونه پدرم و همه چیو تموم میکن ...

الهی به حق آیه های قرآن هرچی به صلاح شما و دخترتون هست همون پیش بیاد . آروم و با تفکر هر قدمت رو بردار