2777
2789

نی نی نازم آلرژی داره به همه چیز واکنش نشون میده حتی با دوز بالای دارویی ستریزین و نئوتادین و پماد چه کنم به هیچ عنوان شیر خشک و شیشه نمیگیره همه راهی رفتم چیکار کنم اگه دیگه رعایت نکنم چی میشه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رعایت ک باید بکنی وگرنه بدتر میشه مدفوع خونی میشه چرا شیر خودتو نمیدی خودت رژیم بگیر 

رژیم که گرفتم ازمایش و تست انجام دادم گفتن به ی سری چیزا حساسه الان سه ماه تمامه من لب بهشون نزدم بازم دیدم اثری نداره سه هفته ای کامل فقط برنج و مرغ خوردم بدون هیچ چیز دیگه ای ولی اصلا تاثیری نداشت بخاطر اون دکتر گفت نیازی به رژیم نیست چون جواب نمیده

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
نه خداروشکر

خب خداروشکر.بچه من داره پیر شدم☹تا دوسالگی رعایت کنی سیستم گوارشیش که رشد کنه و کامل بشه حساسیتش کمتر میشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

پسرم ۲۲ روزش بود،یهو صورتش قرمز شد و پر جوش و زبر،بردم دکتر،گفت الرژی به پروتین گاوی،لبنیات و گوشت گاو نخور،منم اینا رو نمیخوردم ولی همچنان جوش میزد،شبانه روز خودشو میخاروند،بی قرار بود،شب از شدت خارش نمیخوابید،در روز میشد من اون چیزهایی که دکتر گفته بود رو نمیخوردم ولی جوشاش بیشتر میشد،دیگه خودم امتحان کردم تا رو اینا همه الرژی داره،گوجه،فلفل،موز،خرما،تخم مرغ،گوشت گوسفندی،شکلات،بسکوییت،کیک،انواع مغز،انواع اجیل و تخم،آبمیوه های صنعتی،دلستر،نوشابه،کنجد،رب گوجه،ماهی،میگو و...فقط میتونستم برنج سیب زمینی و مرغ بخورم،تا ۶ ماه این شرایط سختو تحمل کردم درد استخون شدید،ریزش  مو وحشتناک گرفتم دکتر گفت سریع شیر خودتو قطع کن خودت نابود شدی بچه هم خوب نمیشه،شیرخودمو مامل گرفتم ازش و الان سیر خشک میخوره خداروشکر خوب شد،ولی الان با احتیاط بهش غذا میدم و برا شروع غذای جدید عجله ندارم و هفته ای یبار یه ماده غذایی به رژیمش ااضاف میکنم

آها رو مولتی ویتامین،آد،بروفن هم الرژی داره

خب خداروشکر.بچه من داره پیر شدم☹تا دوسالگی رعایت کنی سیستم گوارشیش که رشد کنه و کامل بشه حساسیتش کمت ...

یا علی آخه مگه میشه به خیلی چیزها حساسه

خب خداروشکر.بچه من داره پیر شدم☹تا دوسالگی رعایت کنی سیستم گوارشیش که رشد کنه و کامل بشه حساسیتش کمت ...

بچه منم هم فاویسم داره هم آلرژی،چقد سخته،ما ختنه هم نکردیم،دکتر گفت بی حسی برای فاویسمها خوب نیست بزارین یکی دو سالش بشه