2777
2789
عنوان

دیگ نمیتونم صبر کنممم😭😭😭

364 بازدید | 18 پست

امروز پیش دکترم بودم گفت اگ تاشنبه خبری ازدرد زایمان نشد برو زایشگاه

من نمیتونم تاشنبه صبر کنم

چقد این روزای اخر سخت و دیر میگذره اخهههه😞😞

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

وااای نگو استرس میگیرم..

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توچرا عزیزم

واسه چهار ماه دیگه..منم همین حال واوضاعم..وووی خداا

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
سعی کن سر خودت و گرم کنی تا بهت سخت نگذره مثلا برای نی نی داستان بخون خونت و تمیز کن ساک و اماده کن ...

اصن نمیگذره لامصب😂😂

کل هشت ماه و سه هفته یه کنار

این هفته اخر یه کنااار

همش با خودم میگم تهش ک چی ؟ اینهمه سختی میکشه ادم ک چی بشه😞 فک کنم افسردگی گرفتم

اینجوری نگو..من هروقت سیمونی هاشونو میبینم ذوق مرگ میشم..کلی کلیپ آموزشی تربیتی واینجور چیزا نگاه میکنم..فاز میده..

اصن نمیگذره لامصب😂😂 کل هشت ماه و سه هفته یه کنار این هفته اخر یه کنااار

همه خانوما پا ب ماه می شن همین و می گن من تاحالا تجربه نکردم دعا کن خدا ی نی نی هم ب من بده ولی خیلی خیلی عجیبه ۹ ماه صبر می کنید واسه اون ۹ روز اخر دیکه صبرتون لبریز می شه  

اینجوری نگو..من هروقت سیمونی هاشونو میبینم ذوق مرگ میشم..کلی کلیپ آموزشی تربیتی واینجور چیزا نگاه می ...

من جون خیلی تو بارداری اذیت شدم فک کنم واسه همینه ک الان این حسو دارم

حس میکنم دیگ بدنم خالی کرده کشش نداره

همه خانوما پا ب ماه می شن همین و می گن من تاحالا تجربه نکردم دعا کن خدا ی نی نی هم ب من بده ولی خیلی ...

ایشالا عزیزم شما هم یه نی نی خوجل میاد تودلت به زودی😍😍

میدونی سختیش واسه چیه؟ واسه اینه ک هر لحظه منتظری دردات شروع شه.این چشم انتظاری ادمو از پا درمیاره