2777
2789
عنوان

خوشگی مو خیلی مهمه؟😅💃

385 بازدید | 36 پست

سلام خانم خوشگلا 😍شما تجربه کراتین کردن مو صافی کردن مو یا ابریشم سازی و داشتین ؟؟؟میخوام موهامو صاف و صوف کنم نمیدونم وسواس گرفتم🤷

هرچیز که در جستن آنی آنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلللی خوشگلی مو خیلی مهمه. 

توی زیبایی چهره خیلی تاثیر داره. 

موی لخت قشنگه، موی فر قشنگه، موی مجعد سالم هم قشنگه. 

ولی اگه موی وزوزی و پف پفی داری حتمااااا یه فکر به حالش بکن. 

اون موارد بالا رو هر کی انجلم داده ناراضی بوده

همه موهاشون ریخته

ولی سرم کریستال و ... بزن بعد حموم.بعد سشوار بکش...همه راضی بودن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من چندین سال پیش کراتین کردم موهام خیلی بلند بود، اینقدر ریخت و اینقدر اذیت شدم که پسرونه کوتاه کردم

آره منم درمورد کراتین اصلا چیزای خوبی نشنیدم جالب اینجاست که خیلی ام گرونه😕

هرچیز که در جستن آنی آنی 
اون موارد بالا رو هر کی انجلم داده ناراضی بوده همه موهاشون ریخته ولی سرم کریستال و ... بزن بعد حمو ...

این سرم کریستال چه کاری میکنه ؟موارد استفاده اشو میگی عزیزم

هرچیز که در جستن آنی آنی 

بنفشه که

شاید یکی پری بوده رفته تو اب نشسته😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اون موارد بالا رو هر کی انجلم داده ناراضی بوده همه موهاشون ریخته ولی سرم کریستال و ... بزن بعد حمو ...

کریستال زیادی گرون شده، من یه سرم میزنم عاااااااالیه، موهام گره می‌خورد الان لختتتتتت شده

بلللی خوشگلی مو خیلی مهمه.  توی زیبایی چهره خیلی تاثیر داره.  موی لخت قشنگه، موی فر قشنگ ...

نه موهام وز نیست اصلا حالت داره بیشتر ولی نمیدونم چرا زده ب سرم یه پولی خرج کنم😅

هرچیز که در جستن آنی آنی 
کریستال زیادی گرون شده، من یه سرم میزنم عاااااااالیه، موهام گره می‌خورد الان لختتتتتت شده

چجوری میزنی ب موهات ؟مگه چقده قیمت این کریستال؟

هرچیز که در جستن آنی آنی 
این سرم کریستال چه کاری میکنه ؟موارد استفاده اشو میگی عزیزم

برای تقویت و وزی مو و باز سازیه

منم استفاده نکردم ولی از کسی که کارش اینه پرسیدم و استفاده کرده

موها رو نرم و لخت میکنه تقریبا

چند قطره کافیه برای موها

بعد سشوار بکشی

باید موها نم داشته باشه

کریستال اسم مارکشه.و بهتر از بقیس